Reclamă
Reclamă

Schimbare radicală de situație în cazul lui Cristian Cioacă, polițistul care și-a ucid soția în urmă cu mulți ani. Cazul său a fost mult timp în atenția publică, mai ales că, nici până acum, cadavrul Elodiei nu a fost descoperit. Însă, chiar și cu această lacună în dosar, magistrații au decis azi să-l elibereze conditionat pe Cristian Cioacă.

În anul 2014, Cristian Cioacă afla verdictul care avea să-i schimbe viața pentru totdeauna. Din cauza crimei pe care a comis-o, acesta a primit 15 ani și 8 luni de închisoare. Condamnarea a fost una definitivă, iar, inițial, acesta primise 22 de ani de închisoare cu suspendare.

Ucigașul Elodiei Ghinescu era în arest preventiv din 5 decembrie 2012 și își executa pedeapsa la Penitenciarul Colibaşi din 30 ianuarie 2014. Însă, după 9 ani de detenție, magistrații au decis să-l elibereze condiționat pe Cristian Cioacă, spre surprinderea tuturor, mai ales a mamei Elodiei care încă își mai plânge fiica.

Cioacă a fost eliberat condiționat. Reacția pe care a avut-o mama Elodiei când a aflat vestea
Playtech

„Cioacă a fost un milog”

Mama Elodiei este de-a dreptul uimită de decizia instanței și recunoaște că nu se aștepta la una ca asta. Evident, nu l-a iertat nicio secundă pe Cioacă, dar, are o singură rugăminte la el și anume, aceea de a recunoaște unde este cadavrul pentru ca femeia să își poate plânge fiica în liniște.

Reclamă

Momentan, nimeni nu știe unde a ascuns Cioacă trupul neînsuflețit al soției sale pentru că acesta nu a precizat niciodată acest detaliu. Mama Elodiei este de părere că judecătorii au luat cea mai proastă decizie în ceea ce privește eliberarea condiționată a lui Cioacă și că vor avea toată viața pe conștiință această alegere.

„Nu înțeleg cum au putut lua o asemenea hotărâre. Omul acesta e un criminal, a săvârșit o faptă foarte gravă față de un seamăn al său, căruia i-a luat viața cu cinism, cu brutalitate. Nu-i voi uita niciodată rânjetul de pe buze din sala de judecată. Omul acesta a fost un milog în pușcărie”, a spus femeia, în exclusivitate, pentru cancan.ro.

 

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro