Show-ul de gătit „Chefi fără limite” aduce un nou format și mai multe schimbări la Antena 1. Gina Pistol nu va mai fi alături de cei trei chefi care se vor duela, iar locația este cu totul deosebită, filmările au loc în Grecia. 

Emisiunea îi are în centru pe renumiții chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu care promit că vor face show. Emisiunea va expune gastronomia insulelor din Grecia. Vor fi preparare din Corfu, Creta, Chios sau Naxos și chefii vor duce totul la un alt nivel.

Gina Pistol nu va putea fi alături de chefi și de concurenți, fiindcă este acasă cu micuța Josephine. Astfel, locul acesteia a fost luat de Irina Fodor, are va avea doi co-prezentatori. Chef Iosif Ștefănescu se va asigura că chefii respectă cerintețele fiecărei emisiuni, iar Marius Tudosiei va aduce în prim plan partea gastronomică a Greciei.

Mă bucur că am participat la producția unui show de o asemenea anvergură. Am avut deosebita onoare de a lucra alături de cei trei chefi, arbitrând competiția acerbă dintre ei, alături de jurați din Grecia. Am savurat modul șiret de competiție a lui Sorin, efervescența și strategiile lui Cătălin, dar și ambiția și bagajul vast de cunoștințe ale lui Florin. Ei sunt cei care au transformat destinația de vacanță denumită Grecia într-o arenă de luptă – începută că o joacă și continuată că un război. Strategiile din timpul competiției l-au ajutat pe unul din ei să câștige primul titlu Chefi fără limite. Nu pot să vă spun decât că nume lui se termină cu ”in”!”, a spus chef Iosif Ștefănescu.

Social media

Cine este chef Iosif Ștefănescu

Chef Iosif Ștefănescu și-a început cariera în bucătărie de peste 25 de ani și a devenit un expert în domeniu. Cheful a lucrat pe vase de croazieră, în bucătăria celor mai scumpe hoteluri din România sau în restaurante de renume. Acesta a devenit cunoscut și pe micile ecrane în urma apariților la ”Chefi la Cuțite” în calitate de jurat sau invitat.

Am cea mai frumoasă misiune care putea fi inventată pe pământul ăsta. Ne plimbăm, mâncăm, mai bem un pahar cu vin și ne dăm cu părerea cu și despre mâncare. Pentru că noi, în toată viața noastră de bucătari, tot timpul învățăm ceva. Nu există niciodată să spui că este suficient. În această minunată experiență pe care am trăit-o am întâlnit atât de multe ingrediente, atât de multe rețete atipice încât m-am lăsat convins să repet experiența asta cât de curând. Cred că e cea mai frumoasă meserie din lume. Chefii au și o foarte mare competiție între ei și le place să câștige. De aceea iată-mă ajuns aici și pus în postura de arbitru. E un lucru câteodată dificil, câteodată haios, ei încearcă uneori să acapareze discuția și să glumească pe seama mea. În general ne distrăm!”, a mărturisit Chef Iosif Ștefănescu pentru Antena 1.