De la o săptămâna la asta, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” strânge rândurile. Competiția devine din ce în ce mai dură, iar concurenții simt asta pe pielea lor. Ca de obicei, eliminarea este cel mai tensionat moment și, la un moment dat, toți vor trece prin asta.

Săptămâna aceasta, jocul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” devine din ce în ce mai interesant. Strategiile lui Cristi nu mai ies așa cum și-a planificat, iar asta pentru că Roxana nu își mai respectă pactul. Artista s-a săturat de ordinele pe care le primește de la Cristi, așa că, la eliminare, îl trimite chiar pe el. Acesta va trebui să lupte contra a doi concurenți din Tabăra Belelelor.

Ami și Radu sunt cei trimiși în luptă de către Sali. De data asta, proba nu a fost una extrem de grea, însă a necesitat multă forță. Cei trei sunt legați cu o frângie elastică și trebuie să aibă suficientă forță pentru a muta ouăle gigantice dintr-un cuib.

Cine va părăsi săptămâna aceasta „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. „Nu-mi pare rău că am plecat acum” Social media

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, cu un pas mai aproape de finală

Ca de obicei, așa cum „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” i-a obișnuit pe fani, diferența dintre cei trei concurenți va fi una infimă. Pe primul loc va ieși Radu care se va întoarce și lider în tabăra sa. Din păcate, Ami este eliminată și se va întoarce acasă. Deși toți îi vor duce lipsa, artista este foarte mândră că a ajuns până în punctul acesta. Ba mai mult, nici nu știa că este capabilă să treacă peste atâtea frici.

Acum, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” va avea noi lideri. De data asta, fără a supune la vot. Nici nu mai este necesar să precizăm că „Mitruț cel viclean” își va duce strategia până la capăt. Încă de la testimoniale acesta i-a asigurat pe toți că se va răzbuna pe Roxana.