Artistul Benone Sinulescu a murit astăzi, 18 noiembrie, după ce recent fusese internat la Spitalul de Urgență din Arad. 

Din păcate pneumonia de care suferea a fost agravată de alte probleme de sănătate. Soția sa moștenește toată averea pe care acesta a acumulat-o de a lungul vieții sale.

Facebook

Averea regretatului artist nu constă doar în bani

Benone Sinulescu ne-a încântat deseori cu concertele sale. Artistul a fost primit cu brațele deschise atât în România, cât și în străinătate. În țară, tariful său pentru un concert a fost de 1.500 de euro, iar în afara țării 2.000 de euro.

“Mi se spune Nea Beni, şapte case, mai tare ca Adrian Năstase“, a declarat în glumă artistul.

Regretatul cântăreț a investit o parte din banii pe care îi făcea în achiziționarea mai multor imobile. Imobilele din Capitală erau date, însă, spre închiriere. Benone Sinulescu a povestit deoseori de casa sa părintească pe care și-a reparat-o. Imediat după plecarea artistului din Capitală, solistul a cumpărat și în Arad o vilă cu două etaje.

Averea sa revine cu totul soției, inclusiv drepturile de autor ale acestuia

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din București, Buzău şi din Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, declara Benone Sinulescu, în urmă cu ceva timp.

Artistul suferea de mai mult timp

În luna iulie, soția sa Elena a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj înduioșător. La momentul respectiv, partenera de viață a marelui artist mărturisea că declarațiile fostului impresar sunt false. Dar, de asemenea, i-a asigurat pe fanii lui Benone Sinulescu, atunci, că artistul se gândește la ei și o să revină.