„Survivor România” se va termina în curând, dar producătorii au luat o decizie cu privire la formatul emisiunii. După ce se încheie actualul sezon, va începe „Survivor România All Stars”. Zanni este cel care a confirmat deja participarea, iar acum, sunt vehiculate alte nume care ar participa la această emisiune. 

Cele mai cunoscute vedete sunt trecute pe lista de la „Survivor România All Stars”

Sunt zvonuri conform cărora emisiunea ar urma să înceapă anul viitor. Se speculează că ar putea începe chiar în această toamnă, având în vedere audiențele mari înregistrate pe tronsonul orar. Printre cei care ar negocia acum contractul cu producătorii emisiunii se numără Vladimir Drăghia, Giani Kiriță, Cătălin Cazacu.

S-au speculat faptul că frații Sterp sunt și ei în negocieri cu producătorii emisiunii. Pe listă s-ar afla și Elena Ionescu, Marius Crăciun și Andrei Dascălu.

Giani Kiriță chiar a mărturisit la un moment dat că și-ar dori să mai trăiască o dată experiența inedită din Republica Dominicană. Acesta a mărturisit la un moment dat, că dacă ar merge din nou în emisiunea și-ar dori să aibă aceiași colegi ca acum patru ani. Se pare că dorința sa este pe cale să se împlinească.

Cine sunt vedetele care ar putea participa la „Survivor România All Stars”. Când va începe emisiunea
Pro Tv

„Aș mai merge cu siguranță, dar mi-aș dori din suflet să am cam aceiași oameni lângă pe care i-am avut și când am fost acum patru ani.

Gică Mihali… nu, clar, că e lent. Claudiu Niculescu nu, că e puturos. Cred că Florentin Petre, pentru că e mic, și atunci, el fiind competitiv, poate să se ducă să intre pe traseele alea. Și Marius Niculae, cu siguranță”, a spus Giani Kiriță la Pro Arena, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Cât despre cine va prezenta emisiunea, se pare că Daniel Pavel va rămâne la cârma emisiunii „Survivor România All Stars” și le va fi alături concurenților în experiența inedită din Republica Dominicană.