Identitatea concurenților a fost păstrată secretă mult timp.

Pe 1 aprilie, la Antena 1 va avea loc premiera celui mai nou sezon „Te cunosc de undeva”. Ca de obicei, în ringul transformărilor vor intra opt echipe. Spre deosebire de alte sezoane, de data asta, identitatea lor nu a mai fost dezvăluită integral, ci doar a unuia dintre membri din echipă.

„Te cunosc de undeva” este unul dintre cele mai longevive show-uri din grila Antena 1. Emisiunea a ajuns la sezonul 19 și se bucură, în continuare, de o audiență destul de mare. Pentru a-și păstra publicul aproape, cei din producție s-au gândit să facă unele schimbări, așa că au început direct cu juriul.

La masa juraților s-a alăturat Mihai Petre. Cei care își făceau griji că acesta va juriza pe segmentul Andreei Bălan, ei bine, cei doi nu au nicio treabă. Andreea va juriza mișcările, iar Mihai Petre va puncta detaliile. Pentru fostul câștigător „Asia Express”, a fost o adevărată provocare, dar și o reală surprinză să descopere atâtea talente.

Cine sunt toți concurenții de la „Te cunosc de undeva”. Mihai Petre s-a alăturat juriului

„Te cunosc de undeva!” dă startul transformărilor

În sezonul acesta, cele 8 echipe sunt mai diverse ca niciodată, iar talentul nu lipsește nici el. Așa cum era de așteptat, câștigătorii sezonului trecut, wrs și Emilian intră, din nou, în scenă. Cei doi vor concura împotriva lui CRBL și a lui Radu Țibulcă, dar a lui Nicole Cherry și Juno.

Tot pe lista echipelor din sezonul acesta se află și Amna cu Misha, ADDA cu Radu Bucălae, dar și Anca Țurcașiu cu Jean Gavril. Pentru ca formula să fie completă, lor li s-a adăugat Damian Drăghici și soția lui, dar și Valentin Sanfira și Codruța Sanfira.

Concurenții noului sezon „Te cunosc de undeva” au trecut prin fel de fel de provocări. Ruleta nu este deloc blândă cu ea, iar unii au fost puse în situații excepționale. Precum aceea de a cânta pentru prima dată, cum a fost cazul lui Radu Țibulcă.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.