Smiley a recunoscut cu ce se ocupă părinții săi.

Smiley este unul dintre cei mei iubiți și apreciați artiști de la noi din țară. Este cunoscut de o țară întreagă, însă puțină lume cunoaște cine sunt și cu se ocupă părinții acestuia. Cântărețul a foste mereu extrem de discret atunci când a venit vorba de familie, iar de aceea părinții lui stau departe de luminile reflectoarelor. 

Smiley este cunoscut de o întreagă națiune, dar puțini sunt cei care cunosc detalii despre familia lui. Celebrul cântăreț mai are un frate, iar părinții lui sunt extrem de mândri pentru realizările fiilor lor. Smiley a fost mereu foarte discret când a venit vorba despre familie, iar acesta este motivul pentru care nu multă lume cunoaște detalii despre părinții lui.

Tatăl lui Smiley a fost pilot militar

Smiley este un artist foarte cunoscut și apreciat. Chiar dacă tatăl lui nu a făcut parte din lumea showbiz-ului, acesta a lucrat la un post înalt. Ion Maria a fost pilot de avion în Ministrul Apărării Naționale. Însă, nu a fost singura lui meserie. Mai târziu, tatăl lui Smiley a devenit director la o fabrică de pâine din Cernica.

Sursa: Facebook

Ioana Maria, mama lui Simley, este contabilă

Nici mama lui Smiley nu are o meserie deloc prost plătită. Soacra Ginei Pistol a lucrat pe vremuri la Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice din Pitești. După ce fiul ei s-a lansat în muzică și și-a creat o carieră de succes, ea a preluat contabilitatea noului studio, dar a noii case de discuri „HaHaHa Production”. Din câte se pare, Smiley și mama lui lucrează împreună acum.

„Datorita lor sunt ceea ce sunt acum. Eu sunt rezultatul lor. N-au fost intotdeauna de acord cu ceea ce am vrut si vreau sa fac. Spre exemplu, tata n-a fost de acord sa ma apuc de cantat in formatia Simplu.Probabil ca asta m-a si motivat. Fara sa-si dea seama, ei ma motiveaza tot timpul. Chiar si cand si-au propus sa ma descurajeze. Am fost tot timpul apropiat de ai mei”, spunea artistul într-un interviu.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.