Află care sunt interviurile pe care Denise Rifai le consideră cele mai bune din cariera sa de jurnalist. Acestea au fost realizate în cadrul emisiunii „40 de întrebări”.

În urmă cu aproximativ doi ani de zile, Denise Rifai a început la Kanal D emisiunea „40 de întrebări”, format care s-a dovedit numai după câteva ediții a fi unul de succes. În fiecare emisiune, Denise Rifai are drept invitat o persoană publică care va trece prin tirul celor 40 de întrebări.

De-a lungul edițiilor pe care le-a realizat la Kanal, Denise Rifai mărturisește că două dintre interviuri i-au rămas adând întipărite în minte și în inimă. Este vorba despre edițiile în care au fost invitați Sorin Oprescu și Adrian Năstase, emisiuni despre care prezentatoare afirmă că sunt „interviuri-simbol”.

„Am reușit să sparg acel zid pe care ei și-l creează”

Sursa: Social media

„Adrian Năstase și Sorin Oprescu! Din toate interviurile pe care le-ați văzut, acestea îmi par cele „mai” spectaculoase din cariera mea de jurnalist. Pentru mine, sunt două interviuri-simbol, din toate punctele de vedere.

În primul rând, am reușit să sparg acel zid pe care ei și-l creează, și pe care îl au, în general, politicienii, și să ajung în sufletele lor. I-ați văzut și voi. Au plâns, au fost deschiși și onești. Au vorbit despre greșelile și despre dorințele lor. Pe mine m-au impresionat aceste două interviuri. M-am bucurat mult că am reușit să le fac.”  a declarat Denise Rifai pentru Fanatik

Referitor la invitații pe care i-a avut în platoul emisiunii pe care o moderează, Denise Rifai spune că nu a avut invitați care să-i creeze probleme. E drept, unii dintre persoanele care au participat la „40 de întrebări” sunt mai comunicative, în timp ce altele sunt ceva mai reținute, spune Denise Rifai.

„Nu există așa ceva. Sunt jurnalist profesionist. Nu contează dacă îți plac oamenii sau nu. Sigur, de preferat sunt persoanele care se bucură să comunice. Am avut momente în care am reușit mai greu să discut cu cărțile pe față cu unii invitați.” a declarat prezentatoarea pentru sursa citată

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.