Competiția ,,Asia Express" a ajuns la final. Doar patru echipe au mai rămas în joc. Cine a câștigat, oare, concursul?

Sezonul patru al emisiunii „Asia Express” se apropie  de final. Ultima etapă a jocului se va desfășura în Israel, iar în competiție au mai rămas doar patru echipe. Provocările devin din ce în ce mai grele și concurenții mai ambițioși. 

Concurenții „Asia Express” au pornit în acest an pe Drumul Împăraților. Aceștia parcurs un traseu prin mai multe țări,  precum Turcia, Georgia, Iordania și în cele din urmă Israel, punctul decisiv al cursei. După mai multe săptămâni în care concurenți au fost supți probelor, doar patru echipe au rămas.  Eliza & Cosmin Natanticu, Cuza & Emi, Mihai Petre & Elwira și Lidia Buble & Estera sunt echipele care au intrat în etapa finală a jocului.

Maria Speranța  și Adriana Trandafir au părăsit competiția

Adriana Trandafir și Maria Speranța /Sursa foto: Instagram

Ultima ediție a emisiunii „Asia Express” a adus eliminarea Mariei Speranța și a Adrianei Trandafir. Cele două au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă, însă au ajuns ultimele la Irina. Din păcate piatra a fost roșie, iar echipa a părăsit competiția.

„Este ireal că suntem aici. Nu sunt supărată că am ieșit, a fost o poveste extraordinară. În nouă etape ne-am depășit pe noi”, a declarat Maria Speranța.

 „Am intrat mamă-fiică, am ieșit mamă-prietenă. Am trecut prin multe lucruri. Aș vrea să mulțumesc echipei. A fost cea mai mare aventură la care am participat și aventura a fost fantastică datorită vouă. De la fiecare am învățat câteva personal și aș vrea să vă mulțumesc pe rând”, a spus și Adriana Trandafir.

Cine a câștigat ,,Asia Express” sezonul 4

Competiția „Asia Express” a ajuns în etapa finală. Patru echipe au pornit spre Israel, țara în care se va da bătălia finală. Eliza & Cosmin Natanticu, Cuza & Emi, Mihai Petre & Elwira și Lidia Buble & Estera sunt echipele care luptă în continuare. Dintre cele patru perechi de vedete, bătălia finală s-a dat între Mihai & Elwira Petre și Cuza & Emy. Cei care au ajuns primii în fața Irinei Fodor și au câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro sunt Mihai și Elwira Petre, potrivit Cancan.ro .

Distribuie

19 ani, Student în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București. Pasiunea pentru scris l-a determinat să aleagă o carieră în jurnalism. Este o persoană curioasă și pregătită să lucreze cu oamenii. Răbdător și creativ, Florin mai are încă o pasiune: fotografia.