Duminică are loc finala „America Express”.

„America Express” se apropie cu pași repezi de marea finală. Rândurile s-au strâns considerabil, iar semifinala s-a jucat între cele mai puternice echipe. Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Scărlătescu și Doina, dar și Bordea cu Corteau au trecut prin cele mai dure probe din Cartegena.

„America Express” este una dintre cele mai palpitante competiții, atât pentru cei de pe „Drumul Aurului”, cât și pentru cei de acasă. Miercuri seara, fanii emisiunii au aflat cele două echipe care merg să joace finala. Evident, doar una dintre ele va fi desemnată marea câștigătoare.

Așa cum era de așteptat, probele din semifinală au fost unele dintre cele mai dure și solicitante. La fel ca anul trecut, soarta echipele va fi decisă de cuferele care ascund regi de aur sau regi roșii. Bordea și Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Scărlătescu cu Doina au trebuit să ajungă mereu primii pentru a evita să primească un cufăr.

Din păcate, una dintre cele mai bune și apreciate echipe, cea formată din Cortea și Bordea s-a ales cu un cufăr. Cei doi au ajuns ultimii la una dintre probe, dar nu sunt singurii care s-au pricopsit cu asta. Scărlătescu cu Doina s-au ales cu două cufere.

Cine sunt finaliștii „America Express”. Câștigătorul se va afla duminică seara
social media

Finaliștii din „America Express”, pregătiți de luptă

Însă, un lucru este sigur. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au scăpat de povara cuferelor și sunt primele care au trecut în marea finală. Tot ele au fost primele care au trecut și în semifinală. Artistele și-au meritat din plin locul, dar finala nu este completă fără adversari.

Bătălia pentru ultimul loc în finală s-a dat între Scărlătescu și Doina și Bordea cu Cortea. Primul cufăr al lui Scărlătescu a ascuns un rege auriu, ceea ce înseamnă că a scăpat pe jumătate de eliminare. Al doilea cufăr pe care l-a deschis Irina a fost cel al lui Bordea și Cortea. Emoțiile au fost la cote maxime, dar, din fericire, cei doi au primit ceea ce au meritat.

Cu alte cuvinte, finaliștii acestui sezon de „America Express”, „Drumul Aurului” sunt Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Cătălin Bordea cu Nelu Cortea.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.