Vlogging-ul sau video-bloggul a apărut ca un tren restrâns în România în urmă cu câțiva ani, însă în ultima perioadă acest fenomen a prins amploare și în țara noastră.

Tot mai mulți tineri decid să își înceapă cariera online, alegând să își împărtășească cu urmăritorii lor mici frânturi din viața și gândurile lor.

Acest fenomen este văzut de generația tânără ca un mod liber de exprimare, unde nu sunt cenzurați sau controlați sub nici o formă. Libertatea pe care le-o oferă, precum și contactul permanent cu publiculor lor, îi fac pe influencerii din România să continue ceea ce fac și să evolueze cât mai mult.

Care sunt ce mai bogați vloggeri din țara noastră?

5. Mikey Hash 

Mikey Hash este unul dintre primii vlogări din România, începându-și activitatea cu emisiunea Doza de Haș. De-a lungul anilor, el a reușit să adune pe canalul său de YouTube peste 1,45 de milioane de urmăritori, iar ulterior cariera lui a fost propulsată spre televiziune.

4. Vlad Munteanu

Vlad este un tânăr ambițios, care și-a lansat canalul de YouTube în anul 2014. În videoclipurile sale, el se axează mai mult pe comic și își prezintă zile și evenimente din viața sa. În prezent, el are 1,51 de milioane de urmăritori.

3. Bianca Adam

Bianca sau Tequila, după cum îi spun fanii, este și ea unul dintre primii vloggeri din România. Ea și-a început activitatea pe YouTube căutând un mod prin care să poată să își manifeste creativitatea, iar efortul său a dat roade. Bianca are 1,61 de milioane de urmăritori, iar numărul lor crește pe zi ce trece.

2. Noaptea Târziu

Cine nu a auzit măcar o dată un cover de la băieții din trupa Noaptea Târziu? Mereu în trend, cu o atitudine foarte comică, acești băieți reușesc de fiecare dată să aducă zâmbetul pe buze publicului lor. Trupa este urmărită de 1,71 milioane de persoane.

1.Selly

Deși are doar 18 ani, Selly poate spune că își trăiește visul. La o vârstă atât de fragedă, tânărul a reușit să adune pe canalul său de YouTube 2.36 de milioane de urmăritori, iar numărul lor crește de la o zi la alta. De asemenea, el este și fondatorul trupei șoc a momentului, 5 GANG.