Vestea morții lui Ion Șmecherul a venit ca un șoc, atât pentru familie și apropiați, dar și pentru fani. Ion Șmecherul a devenit cunoscut în urma clipurilor fraților Culiță. A fost apreciat de fani, pentru amuzamentul cu care bucura oamenii.

Vestea morții lui Ion Șmecherul a fost făcută publică de către Iancu Sterp. Acesta a postat o fotografie cu Ion Șmecherul și alte persoane în care își arată regretul pentru trecerea în neființă.

A murit Ion Șmecherul. Cine se va ocupa de înmormântarea ciobanului ajuns celebru

Ion Șmecherul provine dintr-o familie modestă, care își duce traiul muncind. Familia Sterp le-a devenit sprijin. Ion a fost ajutat de către aceștia să își ridice o casă pentru el și familia lui. Cel mai probabil Culiță Sterp se va ocupa de înmormântarea acestuia. De foarte multe ori Ion a fost ajutat de cântăreț cu bani și tot ceea ce avea nevoie. Ion Șmecherul a murit ieri, iar înmormântarea va fi, cel mai probabil, mâine sau poimâine.

Cine se va ocupa de înmormântarea lui Ion Șmecheru. Ciobanul va fi condus pe ultimul drum zilele următoare
Sursă foto: BZI

Iancu Sterp a făcut anunțul despre moartea ciobanului

Acesta a postat o fotografie pe rețelele de socializare, în care își exprimă regretul față de moartea ciobanului care le-a fost apropiat. Iancu Sterp a anunțat fanii printr-o postare pe rețelele de socializare.

„Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece ii ridicasem casa lui Ion iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuința. Cu durere in suflet va anunț căci omul care era mereu plin de viața, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion smecherul, a încetat din viața!

Vestea proasta am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a spus Iancu Sterp pe pagina sa de Facebook