.Mona Segall este una dintre cele mai iubite producătoare de emisiuni din România. Poate că nu multă lume știe, dar ea este omul care ne ține lipiți de televizor încă din vremea în care toată lumea se uita la „Dansez pentru tine”. A creat multe emoții în rândul publicului și a lansat multe vedete după emisiunile ei. 

Au trecut mulți ani de atunci, dar Mona a adus emisiuni din ce în ce mai îndrăgite de public. „Asia Express” a fost cea mai nouă creație a ei și a strans o sumă incredibilă de bani doar de pe urma ultimului sezon.

Cât câștigă Mona Segall la „Asia Express”

Ei bine..Mona nu se îmbogățește doar în urma acestei emisiuni. Ea produce de asemenea și „Chefi la cuțite„ pentru Antena 1 și se pricepe de minune la ambele. Astfel, să nu va fie cu mirare când auzii salariul pe care îl ia aceasta. Merită și muncește enorm pentru acești bani.  Dar mai ales are o putere incredibilă de a motiva lumea din jurul ei.

Munca ei formidabilă este răsplătită pe măsură. Vedeta are unul dintre cele mai mari salarii din televiziunile din România. Suma pe care o încasează Mona Segall pentru fiecare sezon „Asia Express” este nici mai mult, nici mai puțin de 30.000 de euro pe sezon, conform celor de la Playtech.

Cine se află în spatele emisiunii „Asia Express”. Ce sumă imensă câștigă producătoarea pentru un sezon
Instagram

Producătoarea ne dezvăluie într-un interviu de unde provine talentul ei. Ea susține  că toată priceperea a moștenit-o de la părinții ei, care nu au trăit vremuri ușoare și au învățat-o să nu îi fie frică de greu.

„Am moștenit acest talent de a face reality-uri, sau castinguri de oameni obișnuiți. Și pot spune despre ei, că, indiferent în ce perioadă au trebuit să lucreze. Au făcut filme despre oameni și cu dragoste față de oameni și cu un pic de umor și cât de pozitiv se putea… Au încercat să găsească lucruri despre care se putea discuta pozitiv într-o perioadă în care era greu să faci asta.”, a expliacat aceasta într-un interviu.

De ce a părăsit Mona Segall trustul PRO TV pentru Antena 1?

Nu în urmă cu prea mult timp, producătoarea era mina de aur a canalului PRO TV. Tot ea s-a aflat și în spatele producțiilor „Vocea României” și „Românii au talent”, iar împreună cu Adrian Sîrbu a creat ceea ce înseamnă PRO TV. Împreună cu o echipă incredibilă au reuși să facă istorie în televiziune și să doboare numeroase recordui de vizionări.

Din păcate, Mona a ales să părăsească trustul PRO TV pentru Antena 1. Motivul a fost că nu a mai rămas aproape niciuna din persoanele cu care colabora și alături de care formase o familie.

„Când am plecat din Pro TV nu a mai rămas cam nimeni dintre oamenii cu care am lucrat. Nu mi-aş fi dorit să mă întorc în Pro TV, mi s-ar fi părut mult mai greu să lucrez acolo cu alţi oameni, decât să lucrez în altă parte. Şi am ales să lucrez în altă parte şi bine am făcut”, a spus producătoarea Mona Segall, într-un interviu acordat Cristinei Stănciulescu.