Viviana Sposub a mărturisit într-un interviu pentru Viva câteva detalii neștiute de public din spatele relației cu actorul George Burcea. Ca orice cuplu din lumea asta este evident că și cei doi porumbei se mai ceartă. Concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a povestit că nu sunt străini de neîntelegeri în cuplu, însă tot ce contează este că le depășesc și evoluează în urma lor. 

George Burcea și Viviana Sposub s-au îndrăgostit în cadrul emisiunii „Ferma” de la PRO TV și formează un cuplu de atunci. Cei doi se înțeleg foarte bine și chiar au în plan o viitoare căsătorie.

Poveste de dragoste cu năbădăi

Au evoluat împreună și au reușit să depășească momente dificile, fără ca sentimentele lor să fie afectate. Însă, bruneta a recunoscut că relația lor nu e perfectă, iar în unele momente își mai aruncă și cuvinte dure unul altuia. Dar tot răul spre bine!

„Ca orice relație, și a noastră a trecut printr-o serie de schimbări. Am evoluat mult în anul pe care l-am petrecut împreună. Consider că acum suntem mult mai sudați, mai maturi, mai conștienți de valoarea conexiunii dintre noi. Rar întâlnești astfel de chimie între doi oameni și de aceea lucrăm zi de zi pentru a păstra relația noastră la nivelul pe care noi ni-l dorim și pentru a ne pregăti de următoarele etape ale unei relații sănătoase”a spus vedeta, pentru a închide gurile rele care îi critică.

Cine s-ar fi așteptat. Cine începe mereu certurile în relația dintre George Burcea și Viviana: „Dacă ne ciondănim...”
Instagram

Cât de des întâmpină dispute Viviana și George

Conform declarațiilor vedetei, ea este persoana mai supărăcioasă din cuplu, dar nu ține ranchiună. Nici nu ar putea, dat fiind că tot ea face prima pasul spre împăcare. S-ar spune ca dragostea învinge mereu în cazul celor doi, chiar și cele mai mari scandaluri, așa cum au mai dovedit.

Cu toate că Viviana este o fire mai vulcanică, nici motivele de ceartă nu sunt pe subiecte serioase. Este și normal să fie mai copilăroasă decât partenerul ei, fiind cu aproape 10 ani mai mică decât George Burcea. În cazul unei dispute mai ample, porumbei au varianta de a se separa până se calmează deoarece încă nu locuiesc împreună. Însă, tot Viviana spune în interviu că nimic nu îi ține departe unul de altul!

„Recunosc! Eu mă aprind cel mai repede, sunt moldoveancă. Dar ce credeți? Și el este! Dacă ne ciondănim puțin, eu sunt prima care face pasul spre el. Mi-e drag de mor și nu pot să stau supărată când îl văd. Motivele, într-adevăr, sunt de multe ori puerile și tocmai de aceea le și uităm repede.”, a recunoscut Viviana.