Cele două tabere din junglă luptă cu toate armele pentru a rezista cât mai mult în competiție.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” începe să devină o competiție din ce în ce mai grea. Lupta pentru hrană, dar și pentru tabără cea mai bună este mai strânsă ca niciodată. Și așa cum spune tradiția, în fiecare săptămână, un concurent părăsește jungla. 

CITEȘTE ȘI: S-a aflat câți bani a primit Cornel Palade de la PRO TV. Suma uriașă pentru participarea la „Sunt celebru”

Concurenții din cele două tabere de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” se împuținează pe zi ce trece. Lipsa hranei, dar și condițiile vitrege din junglă scot la iveală caractere dure, care ar face orice pentru victorie. Cele două tabere intră constant la diverse probe, iar unele dintre ele au trimit deja câțiva concurenți acasă.

Episoadele de săptămâna asta sunt unele pline de surprize, iar asta pentru că nu unul, ci doi concurenți vor părăsi jungla. Unul dintre ei este Răzvan Botezatu care a ridicat mâna și a rostit „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Se pare că atmosfera din tabăra lui l-a făcut să clacheze. Răzvan nu a mai suportat strategiile din sânul echipe și nici comportamentul colegilor, așa că a decis să plece acasă.

Cine părăsește săptămâna asta „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Este a doua lovitură după plecarea lui Răzvan Botezatu
Facebook

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” aruncă la fileu probe incredibil de grele

Lupta preeliminatorie nu va fi nici ea una ușoară. Ami și Giani luptă cu fricile și fobiile lor pentru a-și asigura un loc în tabară. Deși a declarat de multe ori că vrea să părăsească „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Giani se va râzgândi. Acesta o va învinge pe Ami care va avea un atac de panică în timpul probei, ceea ce îi va garanta un avans lui Giani.

Așa cum era de așteptat, Ami va merge către proba eliminatorie. Tot de la ea din echipă mai este nominalizată și Bia Khalifa. De la „Tabăra Belelelor” va intra în luptă Salvo Lo Castro, cel mai nou membru de acolo. Proba nu va nici ea una ușoară, iar Bia va avea și ea un mic atac de panică.

La final, învingătoare se întorc Ami și Bia, ceea ce înseamnă că parcursul lui Salvo la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” se va încheia. Vor fi aleși noi lideri, iar Bia este cea care va reveni pe poziția de lider în tabară ei. În cealaltă tabără, Giani este votat ca lider de către echipa lui.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.