Fiica Andreei Esca este una dintre cele mai apreciate tinere din România. Alexia este vlogger și are o comunitate destul de mare de fani pe contul ei de Instagram. Tinerele o urmăresc și cele mai multe o consideră un exemplu.

Deși este tânără, Alexia Eram se bucură de un succes răsunător în tot ceea ce face. Nu doar pe plan profesional se poate declara mulțumită, cât și pe plan sentimental. Tânăra are o relație de mai bine de șase ani de zile cu Mario Fresh, unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Mai mult decât atât, el este cel care o însoțește pe iubita sa la cumpărături.

Alexia Eram: „Chiar mă ajută să iau decizii. Se implică”

Deși majoritatea bărbaților nici nu vor să audă de o sesiune obositoare de shopping, iubitul Alexiei pare că este implicat și devotat. Acesta își ajută iubita să aleagă cele mai bune piese vestimentare.

În urma unui interviu pe care l-a acordat, fiica Andreei Esca a povestit despre sesiunile sale de shopping. Tânăra iubește să meargă fizic în magazin, atunci când își alege ținutele.

Facebook

„Îmi place să fac shoppingul fizic, îmi place să mă duc în magazine, să ating hainele, să le probez și așa mai departe. Dar fac și foarte mult shopping online, pentru că multe magazine nu le avem aici.

Să știi că și Mario câteodată are chef de shopping și mergem amândoi. De obicei, merg eu cu fetele, dar când sunt cu el, chiar mă ajută să iau decizii. Se implică”, a povestit Alexia Eram, potrivit viva.ro.

Alexia Eram: „Nu a existat vreo cerere în căsătorie”

social media

Pentru că mulți sunt cei care se întreabă când va veni momentul mult așteptat, Alexia Eram a oferit o explicație în acest sens.

„Cred că suntem foarte tineri și nu ne gândim la căsătorie acum. Suntem împreună de aproape 6 ani. Nu a existat vreo cerere în căsătorie. Mai așteptăm, ne distrăm, toate lucrurile se întâmplă la timpul lor”, a mai spus iubita lui Mario Fresh, pentru sursa amintită mai sus.