În urmă cu doar câteva zile, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au creștinat băiețelul. Cuplul nu și-a dorit o petrecere fastuoasă, ci și-au dorit să îi aibă alături pe membrii familiei și cei apropiați. Cei doi sunt extrem de discreți, iar după botez, internauții s-au întrebat cine sunt părinții spirituali ai micuțului Adrian. Răspunsul la această întrebare a venit câteva zile mai târziu, când nașa a postat un mesaj pe Instagram. 

Ioana Scărlătescu, nașa de botez a celui de-al treilea fiu al cuplului

Cea care le-a fost alături în această zi importantă este Ioana Scărlătescu, prezentatoarea rubricii Meteo de la Antena 1. Vedeta a postat și câteva poze de la evenimentul de acum câteva zile prin care le mărturisește fanilor că a fost pentru prima dată în această postură. Dar emoțiile au fost trăite la intensitate maximă și de partenerul de viață al Ioanei Scărlătescu, Ștefan Petrescu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ioanascarlatescu

„Sunt cea mai norocoasă nașă! Ce am făcut să merit asta, nu știu. De ce e nevoie că să fii așa? De cei mai relaxați și faini părinți @raduvalcan și @adela_popescu, cel mai blând finuț și o mulțime de oameni faini în jur care m-au ghidat și nu mi-au judecat stângăcia.

Emoțiile, dar și bucuria au fost la înălțime pentru mine, fiind prima oară în această postură. P.S când mă simt foarte bine nu fac poze, așa că urmează un spam când vor veni mai multe!”, a scris Ioana Scărlătescu pe Instagram.

Ceea ce puțini știu este faptul că Ioana Scărlătescu este verișoara Adelei Popescu, iar cele două se înțeleg de minune. Nici nu-i de mirare, mai ales că acum este și părintele spiritual al micuțul Adrian. La 32 de ani, prezentatoarea Tv are o carieră impresionantă. Ioana Scărlătescu a jucat în telenovele precum „Îngeraşii”, „State de România”, „Doctori de mame”, „Moştenirea” sau „Numai iubirea”, producție românească în care a jucat alături de Adela Popescu.