Moartea ciobanului luat sub aripa familie Sterp a fost una neașteptată. Vestea a venit ca un șoc pentru apropiați, dar și pentru cei care îl cunoșteau pe regretatul cioban.

Durere fără margini pentru cei care l-au condus astăzi pe ultimul drum. Ion a murit acum câteva zile, în urma unei come alcoolice. Din păcate, acesta a fost găsit fără suflare în propria locuință.

Cine l-a condus pe ultimul drum pe Ion Șmecherul, ciobanul devenit celebru

A fost o zi dureroasă pentru familie și apropiați. A fost înmormântat Ion Șmecherul, ciobanul care a devenit celebru în urma prieteniei acestuia cu frații Sterp. Obișnuia să le aducă zâmbetul pe buze tuturor celor care îl urmăreau, mai ales pe rețelele de socializare.

A fost condus pe ultimul drum de foarte puține persoane. Familia acestuia și câțiva apropiați i-au adus un ultim omagiu. Membrii familei Sterp au venit șă își ia rămas bun de la cel ce, cândva, a făcut parte din viața lor.

Care a fost cauza decesului

Conform spuselor apropiaților, Ion obișnuia să consume alcool. El se afla în concediu și ar fi consumat cantități de alcool, în exces. A fost găsit de familie în propria locuință. Anunțul despre decesul celebrului cioban a fost făcut public chiar de către Iancu Sterp. Acesta a postat o fotografie însoțită de un mesaj înduioșător, pe contul său de Facebook.

Instagram

„Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții, deoarece îi ridicasem casa lui Ion, iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima dată avea propria lui locuință.

Cu durere în suflet vă anunț că omul care era mereu plin de viață, haios și ne făcea să zâmbim, Ion șmecherul, a încetat din viață! Vestea proastă am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! O să ne lipsească Ion al nostru!”, a scris Iancu Sterp pe pagina de Facebook