În urmă cu mai bine de 10 ani, un tablou frumos de familie era prezentat în cadrul emisiunii pe care Teo Trandafir o modera la vremea aceea. Fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf avea să facă pentru prima dată cunoștință cu lumina reflectoarelor de pe platoul de filmare. Regretata Ionela Prodan a fost și ea prezentă, fiind mândră și fericită alături de familia ei.

Anii au trecut repede și Laurențiu Junior este deja adolescent. Multe lucruri s-au schimbat de atunci. Clipul video a devenit viral pe rețelele de socializare și a născut emoție celor ce și-au amintit de vremurile vechi.

Cum arăta fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, la doar câteva săptămâni de viață

Bebe, așa cum îl alintă familia, avea să fie adus pe platoul unei televiziuni din România, la doar câteva săptămâni de viață. La acea vreme, regretata artistă Ionela Prodan se putea declara o bunică fericită, ținând în brațe rodul iubirii dintre fiica sa și antrenor.

Clipul video a devenit viral pe TikTok și pe alte rețele de socializare. A adunat foarte multe vizualizări și aprecieri, drept dovadă că internauții s-au bucurat să revadă acele imagini, de mult timp uitate.

@starlovve♬ sunet original – Angel

Anamaria Prodan comunică și acum cu mama ei, însă prin intermediul viselor

În anul 2018, îndrăgita interpretă de muzică populară s-a stins din viață din cauza unei boli crunte. Eforturile medicilor și ale Anamariei Prodan au fost în zadar, încât regretata artistă nu a mai putut fi ținută în viață.

O mare durere și o pierdere enormă a reprezentat pentru familia artistei decesul său. În amintirea ei, Anamaria Prodan a lansat o carte numită „Cântecul vieții mele”. Aceasta spune povestea omului și artistului Ionela Prodan.

arhivă presă

Deși cele două nu mai sunt împreună în această lume, impresara a mărturisit că mereu primește sfaturi de la mama sa. Ionela Prodan îi vorbește prin vise și o încurajează să fie puternică.

„Mama mea, în momentul în care mi-a apărut în vis, mi-a spus: <<Gata, ridică-te și mergi mai departe! Nu ai avut și nici nu ai nevoie de nimeni în viața ta>>.

arhivă personală / social media

 Iar acest lucru m-a făcut, în această dimineață, să înțeleg că Universul complotează, așa cum zicea mama mea. Într-adevăr, nu am nevoie de nimeni să merg mai departe.

Am nevoie doar de prieteni adevărați, de oamenii loiali, de oamenii inteligenți, de copiii mei ca să pot merge mai departe și ca să „predau” tuturor lecția despre familie și despre demnitate”, a declarat Anamaria Prodan în presă, potrivit fanatik.ro.