Dan Negru a recunoscut că nu aruncă cu banii în stânga și în dreapta.

Dan Negru este cunoscut ca fiind cea mai zgârcită vedetă de la noi. Prezentatorul a câștigat mereu mulți bani, dar a știut cum să îi investească cu cap. Acum, Dan are o avere impresionantă, dar este destul de chibzuit cu administrarea banilor. 

Dan Negru nu are nevoie de prea multe introduceri. Vedeta Kanal D are în spate experiență de zeci de ani pe micul ecran. Dan a făcut performanță în lumea media, dar nu numai. Acesta a îmbinat utilul cu plăcutul și toți banii câștigați i-a investit în imobiliare. Deși face bani frumoși din închirierea proprităților, Dan Negru se gândește de două ori înainte de a-i „sparge”.

Aceleiași principii are de gănd să îi invețe și pe copiii lui. Negru este de părere că educația financiară este foarte importantă, mai ales dacă este implementată la o vârstă fragedă. Prezentatorul își dorește ca cei doi copii să îi calce pe urme și să fie chibzuiți când vine vorba de economii. Dan este conștient că s-au făcut multe glume pe seama lui, de-a lungul timpului, dar nu-l deranjează.

Cine i-a pus lui Dan Negru porecla „zgârcitul”. Prezentatorul nu mai scapă de această etichetă nici în ziua de azi
Instagram

Dan Negru recunoaște că ține banii la saltea

În cercul lui de prieteni, dar și în lumea mondenă, Dan Negru este cunoscut ca fiind un „zgârcit”. Cu timpul, vedeta a început să se identifice din ce în ce mai mult cu acest apelativ. Ba mai mult, porecla nu a fost deloc una întâmplătoare. Marele actorul Jean Constatin a fost primul care i-a pus această etichetă.

„Am fost onorat să prezint inaugurarea unui teatru. Eu știam că teatrele se închid și am fost uimit să văd, că se mai și deschid. M-a emoționat să văd teatrul Jean Constantin în localitatea unde el s-a născut.

Eram ținta lui preferată pe motiv de zgârcenie și dacă stau bine să mă gândesc, el a început “să mă pună pe hartă” ca zgârcit. La restaurant, anunța chelnerii să-mi ia comandă separat, că eu iau și pentru acasă pentru că nu plăteam. Admirabil actor, cu roluri memorabile”, a declarat Dan Negru, în exclusivitate pentru fanatik.ro.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.