Zilele trecute, Cătălin Măruță le-a dat fanilor una dintre cele mai proaste vești. Din păcate, aceasta a fost nevoit să renunțe la emisiune pentru câteva zile, iar asta din cauza unor probleme de sănătate. Din fericire pentru telespectatorii emisiunii, aceasta va merge mai departe, dar cu un alt prezentator.

Cătălin Măruță trece prin niște clipe destul de dificile. Soțul Andrei a anunțat, în urmă cu câteva zile, că va trebui să lipsească de la emisiune. De-a lungul carierei sale, nu s-a întâmplat niciodată asta, însă, acum, lucrurile sunt extrem de serioase. Măruță va fi suspus unei intervenții destul de grele și a recunoscut că se teme.

Cătălin s-a accident în urmă cu ceva timp la mare. Deși a încercat să ignore durerile, la un moment dat, a simțit că nu mai poate continua în acest ritm. După ce s-a consultat cu cei mai buni medici, a primit verdictul de care a fugit atât de mult timp. Și anume, acela că va trebuie să ajungă pe masa de operații. Acum, soțul Andrei nu a mai avut cum să dea înapoi.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Cine i-a luat locul lui Cătălin Măruță la PRO TV. Prezentatorul va lipsi destul de mult de pe micile ecrane Arhivă presă

Cătălin Măruță are ajutor de nădejde

Cel mai greu i-a fost să se despartă de emisiunea pe care o prezintă la PRO TV. Înainte de a pleca să se supună intervenției menționate, acesta s-a asigurat că lasă formatul pe mâini bune. Astfel, cea care îi va lua locul este nimeni alta decât Adela Popescu. Vedeta s-a întors recent din vacanța din Thailanda, dar a acceptat cu mare drag să-l ajute pe colegul ei.

„Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni. Sănătatea este pe primul loc, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune”, a declarat Adela Popescu, potrivit Pro TV.