Smiley este unul dintre artiștii de la noi care a demonstrat că există succes și după ce părăsești o trupă de băieți. Deși a devenit cunoscut odată cu formația Simplu, iubitul Ginei Pistol și-a continuat cariera pe cont propriu și a fost una dintre cele mai bune decizii pe care o putea lua.

Faptul că Smiley este unul dintre cei mai talentați artiști de la noi nu mai este un secret pentru nimeni. Acesta are în spate o carieră de zeci de ani petrecuți pe scenă. De departe, cel mai important moment pentru el a fost startul alături de trupa Simplu.

Însă, se pare că în industria muzicală, atât trupele de fete, cât și cele de băieți, nu sunt sortite să reziste prea mult timp împreună, iar Simplu nu a făcut excepție. Trupa s-a destrămat și, deși toți au încercat să pornească la drum pe cont propriu, se pare că lui Smiley i-a ieșit cel mai bine.

Numele de scenă a fost talismanul norocos pentru Smiley

Soțul Ginei Pistol este în topul celor mai buni artiști de la noi, iar confirmarea aceasta o primește în fiecare zi de la fani și din proiectele din care face parte. Deși nu au mai performat de mult timp în formula care i-a consacrat, Smiley a păstrat legătura cu foștii lui colegi.

Cine i-a dat, de fapt, numele de scenă lui Smiley. „M-a întrebat și cum să își facă autograful” Social media

De departe, cel mai apropiat i-a rămas CRBL, cel care a și fost prezent la nunta lui cu Gina Pistol. Se pare că dincolo de colegi și profesori, CRBL a fost cel care a contribuit la cariera de artist solo a lui Smiley, oferindu-i cel mai important lucru. Și anume, numele de scenă.

CRBL a povestit că el a fost cel care i-a oferit colegului său de trupă numele Smiley, iar alegerea nu a fost deloc una grea. Soțul Ginei Pistol era mereu cu zâmbetul pe buze, așa că numele a venit de la sine.

„Eu i-am spus Smiley, pentru cât zâmbea și m-a întrebat și cum să își facă autograful. Și acum, îl face la fel. Atunci, așa a ieșit numele. Smiley, direct. Am trecut prin momente grele și amuzante. N-avea nicio treabă cu dansul, dar, pentru că iubea muzica și avea ritm, atât de mult am muncit cu el, și-a dorit treaba asta și a reușit să danseze breakdance.”, a spus CRBL.