Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste de la ora actuală din România. Vedeta este o cântăreață remarcabilă și s-a făcut plăcută de public prin simplitatea și sinceritatea sa.

În urmă cu ceva timp, ea a ținut prima pagină a ziarelor, după ce a scos la iveală faptul că s-a despărțit de Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin. Cu toate că mereu dezvăluie aproape orice din viața personală, un lucru mai puțin știut despre ea este tocmai proveniența numelui său.

Cântăreața a primit numele de la o față bisericească

Pentru cei care nu au aflat până acum, numele real al artistei este Theodora Maria Diaconu. Este născută pe data de 8 august 1997. În cadrul emisiunii online, moderate de Damian Drăghici, frumoasa brunetă a susținut că numele nu i l-au pus părinții ei, ci un preot.

Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit că nu era în plan să se nască. Tocmai de aceea a primit numele din partea unui părinte. Pe data de 7 august se sărbătorește Sfânta Teodora, acesta fiind și motivul pentru care i s-a ales acest nume.

„Sunt născută pe 8 august, pe 7 e Sfânta Teodora și pe 15 august este Sfânta Maria. Eu nu a fost în plan să mă nasc, așa că un preot mi-a ales numele. Teodora, în greacă, înseamnă darul lui Dumnezeu. Au știut ei ce au știut”, a afirmat Theo Rose.

@diana.blogger #fyp #foryoupage #viral #viralvideo #theorose #dianablogger #chisinau #bucuresti #romania #bucurestiromania?? #vorbestemoldova #chisinaumoldova?? ♬ Emotional Cinematic Sad Violin and Piano – ISAo


În momentul în care a debutat în industria muzicală, celebra cântăreață era în căutarea unui nume de scenă. Ea și-ar fi dorit să o cheme Teo sau Teea. Însă, viitorul avea alte planuri cu ea, prin urmare toată țara a ajuns să o știe ca Theo Rose.

Cea care a botezat-o așa a fost prietena fostei sale managere. Bruneta a dobândit numele de scenă încă de la vârsta de 15 ani, când începuse să își facă apariția și la emisiuni televizate.