Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit după 8 ani de relatie pentru că cei doi au ajuns să fie doar doi straini, după ce cântăreața a fost vazută într-un club, în timp ce se săruta cu Mike Diamondz.

Anna Lesko este foarte râvnită de mulți bărbați dat fiind faptul ca arată senzual și atrage privirile tuturor. Chiar dacă a avut o relatie cu DJ Vinnie, aceasta se descurcă foarte bine și singură. Cei doi au format un cuplu celebru in showbiz pentru câțiva ani însă vedeta a călcat stramb iar Dj Vinnie a vrut să divorțeze.

În cei 8 ani de relație au dobândit bunuri împreună iar acum trebuie să facă partajul. Adam este singurul copil al artistei  iar Anna îl ia pe micuț peste tot cu ea, drept dovadă faptul că îl iubeste foarte mult și îl vrea mereu aproape.

Anna Lesko este o cântăreață renumită dar și o pictoriță talentată şi textieră născută în Moldova dar care locuiește în România de foarte mulți ani. Are o carieră muzicală bogată și încantă prin ţinutele spectaculoase pe care le poartă la concerte. A devenit mamică la vârsta de 35 de ani, după ce a ținut sarcina ascunsă timp de 8 luni iar tatăl copilului este Adrian Neniță .