Ștefania Ștefan face parte din emisiunea ,,Survivor România”, din echipa ,,Războinicilor”. Șatena s-a înscris la această competiție pentru a-și demonstra că este capabilă de mai multe lucruri. 

Ștefania Ștefan se consideră o femeie puternică

Șatena este gata să le facă față celor din echipa ,,Faimoșilor”. Se descrie ca o persoană puternică, ambițioasă și îi place adrenalina, de aceea s-a înscris la ,,Survivor România”. Șatena are 25 de ani, are o relație de ceva ani și este din Lupeni, județul Hunedoara. Ștefania Ștefan este online streamer și a absolvit Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Aceasta este pasionată de sporturile de iarnă și a ales să participe la această emisiune pentru a-și testa limitele și crede că va reuși să ajungă până la finalul competiției. Șatena este determinată să lupte în continuare la fel de mult ca în primele două ediții ale emisiunii. Ștefania Ștefan a reușit în prima ediție să aducă punctul decisiv în confruntarea dintre ,,Faimoși” și ,,Războinici”.

,,Îmi vine să plâng acum. E așa o fericire în suflet”, a spus Ștefania Ștefan după ce a adus ultimul punct necesar pentru a câștiga kitul de unelte.

În cadrul ediției de ieri, fetele din echipa ,,Războinicilor”, i-au analizat atitudinea adversarei lor, Elena Chiriac. Se pare că între cele două stă să izbucnească un conflict.

„Eu n-am cu ea nimic, dar mă sperie răutatea ei. Nu zâmbește. Nici nu pot să fac fața ei. Se uită de te-ar scuipa. Nu se uită cu răutate, se uită cu dispreț. Îmi pare rău de sufletul ei, că e tânără. Are 19 ani. Poate are timp să învețe să fie om. Poate vine Dumnezeu așa, de sus, și îi dă o palmă peste cap. Trezește-te! Gen… realizează că nu e ok cum e”, au spus Războinicele, notează protv.ro.