Dana Budeanu nu iartă pe nimeni, iar cea mai recentă victimă este soția liderului AUR.

Fără doar și poate, Dana Budeanu este una dintre cele mai informate persoane. Vedeta nu lansează niciodată declarații fără să aibă un fundament solid în spate. De data asta, Budeanu a făcut portretul viitoarei soții a lui George Simion, iar caracteristicile nu sunt deloc unele pozitive.

Scena politică se pregătește pentru unul dintre cele mai mari evenimente. George Simion și aleasa inimii lui își vor uni, în curând, destinele în fața lui Dumnezeu. Președintele AUR formează un cuplu cu Ilinca, o tânără de 24 de ani. În timp ce mulți s-au întrebat cine este și cu ce se ocupă Ilinca, Dana Budeanu a venit cu lămuriri.

Danei Budeanu nu îi scapă nimic, iar aplicația pe care a dezvoltat-o împreună cu echipa ei este o adevărată sursă de informații. Recent, în vizorul creatoarei de modă a intrat Ilinca, viitoarea doamnă Simion. Nunta președintelui AUR cu tânăra de 24 de ani a creat un întreg val de reacții în online, așa că Dana Budeanu a venit cu completări.

Cine este soția lui George Simion. Dana Budeanu a făcut-o praf într-o postare pe aplicația sa
Instagram

Dana Budeanu are mereu replici și argumente solide

Potrivit postării făcute pe aplicația „Verdict”, Ilinca are 24 de ani și, surprinzător sau nu, lucrează în parlament. Cum viitorul ei soț face parte din Partidul AUR și ea, la rândul ei, reprezintă aceeași formațiune politică. Dana Budeanu a ținut să precizeze că aceasta este absolventă de drept și a luat toate examenele. Evident, toate replicile fiind spune cu umorul inteligent caracteristic Danei.

„Ia-ți Ilinco ziua bună, de la tată, de la mumă! Ilinca Munteanu este fericita aleasă a „viitorului președinte„ al României și al partidului care va avea, nu-i așa, „70% din voturi în 2024”!

Domnișoara Munteanu are doar 24 de ani și lucrează deja în Parlamentul României. Firește, la grupul AUR! Așa cum ne-a promis domnu’ SIEMION și-a dat examenele, în speță la Facultatea de Drept și a și absolvit!

Printre picături și postările de pe social media pentru viitorul soț, se ocupă și cu organizarea nunții la întâlnirile cu Adina Patru Wedding Planner, în timp ce mirele salvează România!”, a scris Dana Budeanu în aplicația sa, potrivit gândul.ro.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.