Tamara Buciuceanu s-a stins ieri din viață, la admirabila vârstă de 90 de ani, lăsând în urmă o carieră impresionantă și sufletele iubitorilor de teatru în lacrimi. Toată averea ei și moștenirea spirituală îi va rămâne nepotului său.

Cu toate că a fost o persoană foarte iubită atât de fani cât și de colegii săi de scenă, doamna Tamara Buciuceanu nu a avut o viață de familie fericită.

Ea a rămas văduvă în urmă cu 23 de ani, după ce soțul artistei, medicul Alexandru Botez, a încetat din viață mult prea devreme. Căsătoria lor a fost plină de iubire, fără certuri după cum povestesc apropiații. Deși s-au iubit enorm, viața i-a despărțiț, iar Tamara nu a apucat niciodată să devină mamă. Se pare că acesta ar fi fost unul dintre cele mai mari regrete ale actriței.

Cum nu există un moștenitor de rang primar, toată averea Tamarei Buciuceanu va rămâne probabil nepotului său, actorul Mihai Constantin. Bărbatul este cunoscut pentru rolul său din filmul „Liceeni”, înterpretându-l pe Ionică.  Pe lândă faptul că cei doi au avut ocazia să împartă scena și platoruile de filmare, se pare că ei aveau o relație foarte apropiată.