Jean de la Craiova este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, însă puțini știu cine este soția lui.

Jean de la Craiova, în vârstă de 51 de ani, este în permanență în atenția publicului. Cu toate acestea, fanii s-au întrebat mereu cine este soția solistului. 

Cine este și cum arată soția lui Jean de la Craiova. El a declarat în repetate rânduri că are un mariaj fericit, dar au fost rare dățile în care a apărut alături de soția lui, Paula Dumitrache, în public. De-a lungul timpului, femeia a refuzat vehement să apară în fața camerelor de filmat, împreună cu soțul ei. Manelistul a și explicat motivele pentru care mama copiilor săi, o fostă balerină, stă departe de lumina reflectoarelor.

Jean de la Craiova a apărut o singură dată la tv, cu familia lui. Totul s-a întâmplat la emisiunea lui Cătălin Măruță, în urmă cu mai bine de 8 ani.

Cine este și cum arată soția lui Jean de la Craiova!

Cine este și cum arată soția lui Jean de la Craiova. Solistul, pe numele său adevărat Jean Dumitrache, a dezvăluit că partenera lui de viață este o femeie credincioasă, motiv pentru care nu și-a dorit niciodată să apară pe micile ecrane. Jean de la Craiova și Paula au împreună doi copii, pe Sabrina și Alexandru.

foto: captură PRO TV

„Eu am o nevastă mai credincioasă, e apropiată de biserică. E mai apropiată de toată lumea, avem ritualuri bisericești, e în cercul ei de femei credincioase. La televiziune zice: «Du-te tu». Nu a apărut la nicio emisiune, doar acum câțiva ani!”, a declarat manelistul,  în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Paula Dumitrache este o fostă balerină, care l-a cunoscut pe muzician în 1994. La acea vreme, el cocheta cu sportul, făcând scrimă. „Am făcut sport, dar nu eram prea atent, eu luam ghetele. Am făcut şi scrimă, de dragul la sabie”,mărturisea manelistul, potrivit VIVA!

A fost acuzat că și-a înșelat soția

În urmă cu câțiva ani, se zvonea că Jean de la Craiova și-ar fi înșelat soția cu o fostă colegă de trupă. La vremea respectivă, o tânără pe nume Giulia susținea că a fost amanta artistului. Artistul a negat că ar fi călcat strâmb în căsnicie și că familia este sfântă pentru el.

„Eu am o familie frumoasă şi Paulica, soţia mea, nu pune la suflet. Ea s-a amuzat când a văzut materialul. Eu am fost acolo la o zi onomastică, unde aveam o cântare. Petrecerea avea loc la acel hotel. Dacă voiam să fac ceva, nu făceam lângă casă”, a declarat artistul, pe vremea aceea.

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.