Kamara chiar are de ce să fie mândru. S-a arătat un tată devotat ori de câte ori a avut ocazia.

Când vine vorba de copii, Kamara este extrem de grijuliu. Sara este primul copil al cântărețului și se pare că deja îi calcă pe urme. La 22 de ani, fata lui Kamara este pasionată de fotografie și muzică.

Kamara este mândru

Cine este și cum arată fiica secretă a lui Kamara. Ce relație au cei doi și ce spune artistul despre Sara
Instagram

Pe lângă Leon, Kamara mai are o fiică. Cântărețul a devenit tată pentru prima oară la vârsta de 23 de ani. La acea vreme, Kamara era student la Facultatea de Jurnalism. Chiar dacă povestea de dragoste nu a durat cât ar fi sperat, a primit cel mai frumos cadou.

„Sara are 22 de ani, e o fetiță superbă. A crescut cu mama ei și cu mine, în primă instanță, cât am locuit împreună, iar apoi a rămas în custodia mamei, că așa era la momentul respectiv, o vedeam mai mult în weekend, când puteam, pentru că, fiind și concerte în weekend-uri, a fost destul de greu, însă ori de câte ori a avut nevoie de mine, am fost alături de ea!

E destul de greu să recuperezi timpul pierdut, poți doar să trăiești ce e de trăit acum și să mergi mai departe, are și ea treburile ei acum, nu mai are ea timp să mă vadă!”, a declarat Kamara în emisiunea “theXclusive” de pe Youtube.

În urmă cu mai mult timp, cântărețul a fost invitat la emisiunea Antena Stars, unde a povestit mai multe despre primul său mariaj.

„Eu mai am o fată din prima căsătorie, dar eram mai mic, aveam 23 de ani. O iubesc foarte mult. Ea locuiește cu iubitul ei, are 22 de ani. Sara își urmează pașii ei. Face foto video cu iubitul ei, că sunt în același an. Are veleități în muzică. Așteptăm să vedem pe ce drum o ia.”, a mărturisit Kamara la Antena Stars.