Se spune că zâmbetul este cartea de vizită a oricărei persoane, doar că se pare, există și excepții de la această regulă. O femeie a decis să nu zâmbească niciodată. Chiar dacă viața i-a dat motive de bucurie, aceasta nu este dispusă să aibă un comportament diferit. 

Ce a determinat-o pe femeie să ia o astfel de hotărâre

De curând, pe TikTok, a devenit virală întâmplarea unei femei, care a surprins pe toată lumea cu decizia sa. Tess Christian este cea care nu și-a mai dorit să zâmbească niciodată.

Cu toată că a avut parte și de fericire, aceasta nu s-a abătut de la obiceiul său, catalogat de unii bizar. Nici atunci când a venit pe lume fiica sa, femeia nu a vrut să arate un strop de bucurie.

Totul a început pe când Tess Christian avea 10 ani. La acel moment, deși era doar un copil, le-a mărturisit părinților că nu vrea să mai zâmbească niciodată. Inevitabil, întrebarea de pe buzele tuturor a fost motivul pentru care a luat o astfel de hotărâre.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

@amafluxs Nu a mai zâmbit de 40 de ani ?‼️ #zambet #tinerete #curiozitati #recordmondial #misiuneatiktok #rankthem ♬ sunet original – AmafluxS

( CITEȘTE ȘI: Pare incredibil, dar e cât se poate de real! Ce face o femeie, pentru a afla dacă partenerul de viață este infidel. Aceasta este considerată cea mai geloasă iubită din lume. VIDEO )

Surprinzător este faptul că, la acel moment, femeia a dat de niște studii, care prezentau efectele zâmbetului asupra ridurilor. Din dorința de a arăta mereu tânăra, Tess Christian a decis să nu mai zâmbească niciodată.

Deși explicația pare destul de ciudată, se pare că, la mijloc, există și un adevăr. Mai exact. dermatologii sunt de părere că acest truc poate fi eficient, înregistrând chiar mai multe rezultate decât injectarea cu botox.

Decizia luată de femeie este catalogată de medicii dermatologi ca una dintre tehnicile care previne îmbătrânirea și, implicit, apariția ridurilor.

Probabil te vei întreba dacă acest lucru chiar a dat roade. Ei bine, se pare că între poza făcută la 10 ani și cea de la 50 de ani nu există mari diferențe la nivelul feței.