Sonia Simionov a fost o adevărată surpriză la „America Express”.

Jurnalista și-a obișnuit fanii cu un alt fel de conținut, dar se pare că este plină de surprize. Sonia face echipă cu Iuliana Pepene, colega sa de la Observator, însă puțini sunt cei care știu că aceasta mai are o soră cu care seamănă leit. 

Sonia Simionov este una dintre cele mai cunoscute și cele mai profesioniste jurnaliste de la noi din țară. Cariera sa este de-a dreptul impresionantă și aproape că toată lumea cunoaște materialele sale din teatrele de operațiune sau reportajele despre unele dintre cele mai arzătoare probleme ale României.

Anul acesta, Sonia a decis să iasă din zona ei de confort, așa că a ales să participe la „America Express”. Fiind o competiție dură, jurnalista trebuia să facă echipă cu o persoană pe măsură, așa că a ales să concureze cu Iuliana Pepene, colega sa de la Antena 1.

Cine este și cu ce se ocupă sora Soniei Simionov, concurenta de la „America Express”
social media

Sonia și sora ei seamănă ca două picături de apă

Sonia Simionov este destul de discretă cu viața ei personală și aproape că nu vorbește niciodată despre mama sau tatăl ei. Într-un singur episod de „America Express”, la Cursa pentru ultima șansă, aceasta a recunoscut că a făcut totul pentru ca părinții ei să fie mândri, mai ales că profesiile lor nu sunt deloc unele obișnuite.

Tatăl Soniei este doctor în fizică nucleară, iar mama sa este expert chimist, așa că profesionalismul ei se explică. Dar Sonia mai are și o soră despre care nu vorbește prea des, dar de care este extrem de mândră, mai ales că îi seamănă fizic foarte mult.

Ecaterina este sora mai mare a Soniei și se pare că cele două au o legătură foarte puternică. Deși nu au timpul necesar să vorbească atât de mult precum și-ar dori, concurenta de la „America Express” și Ecaterina sunt unite și nimeni și nimic nu poate distruge conexiunea dintre ele.

Cine este și cu ce se ocupă sora Soniei Simionov, concurenta de la „America Express”
Linkedin