Cristina Spătar a fost cerută de soție la 50 de ani.

Cristina Spătar este pregătită, mai mult ca niciodată, să înceapă un nou capitol în viața amoroasă. Până acum, vedeta nu prea a avut noroc în dragoste, dar speră ca de această dată totul să fie diferit. Fosta „regina RnB” a spus cel mai sincer da din viața ei într-un cadru de poveste. 

Cristina Spătar a luat o pauză de la viața petrecută în lumina reflectoarelor și s-a axat mai mult pe propria persoană. Vedeta a trecut prin momente destul de grele, dar cei doi copii ai ei i-au dat motivația de care avea nevoie să meargă mai departe. Acum, artista este mai fericită și mai împlinită ca niciodată, mai ales de când a fost cerută de soție.

Dacă în trecut se afișa peste tot cu partenerii ei, mai mult sau mai puțin celebri, de data asta, Cristina a schimbat foaia. Vedeta a ales să fie mult mai discretă și să nu îi mai expună pe partenerii ei în lumina reflectoarelor. Momentan, aceasta s-a dovedit a fi cea mai bună rețeta pentru ea. Confirmarea au primit-o fanii pe social media, chiar ieri.

Pentru Cristina Spătar, dragostea nu are vârstă

Cristina Spătar a postat o imagine prin care a anunțat că nu mai este burlăciță. Vedeta a fost cerută în căsătorie de alesul inimii ei pe care l-a ținut „ascuns” până acum. Artista a primit un inel impresionant cu diamant, așa că răspunsul nu avea cum să fie altul decât unul afirmativ. Tot ieri, urmăritorii au avut ocazia să-l vadă pentru prima dată pe cel care o face fericită pe divă.

În ceea ce privește identitatea bărbatului, Cristina Spătar nu a divulgat niciun detaliu despre el. Tot ceea ce știm este faptul că a fost singurul care a convins-o să spună „da” la 10 luni după despărțirea de fostul ei partener, Tibi Vărzaru.

Cine este și cu ce se ocupă logodnicul Cristinei Spătar. Artista a spus „da” în Dubai
social media
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.