Cine este, de fapt, iubita lui Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă iubește aceeași fată de peste un deceniu. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de femeia care i-a oferit doi băieți. Artistul a fost mereu discret în ceea ce privește viața sa personală. Însă, din când în când, mai ies la iveală anumite aspecte despre viața celor doi. Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Tudor Chirilă. 

Se poate spune că Tudor Chirilă este un bărbat împlinit. De 10 ani, artistul iubește aceeași femeie. Cei doi se clasifică în topul celor mai longevive relații din showbizul românesc. Iubita acestuia nu face parte din lumea mondenă, iar pentru acest motiv este foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală. Recent, partenera de viață a lui Tudor Chirilă a fost surprinsă la festivalul Untold, acolo unde și-a promovat afacerea.

social media

Cine este partenera de viață a lui Tudor Chirilă?

Cine este oare femeia care i-a sucit mințile artistului? Tudor Chirilă are o relație de peste 10 ani de zile cu iulia Mîzgan, cea care i-a dăruit acestuia doi copii. Iulia nu face parte din showbizul romînesc, iar din acest motiv partenera de viață a lui Tudor Chirilă este foarte discretă.

Mai mult, nici artistul nu se afișează sau vorbește prea des despre partenera sa sau despre relația lor. Mai mult, Iulia este foarte rar prezentă la evenimentele celebrului artist.

Nu cu mult timp în urmă, Tudor Chirilă a vorbit puțin despre partenera sa de viață.

„Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită’’, a scris artistul pe blogul său, la un moment dat.

Cu ce se ocupă partenera de viață a lui Tudor Chirilă

Pentru unele afaceri, pandemia a fost foarte aspră. Însă, se pare că acest lucru nu i-a băgat bețe în roate iuliei Mîzgan. Tudor Chirilă a avut curajul să investească într-o afacere chiar în plină pandemie. Zilele trecute, partenera de viață a acestuia a fost prezentă la Untold.

În cadrul festivalului, Iulia Mîzgan și-a promovat afacerea cu jucării pentru copii.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.