Prezentatorul Tv își aduce aminte și acum de un vechi prieten, care i-a fost alături în copilărie.

Dani Oțil a povestit detalii mai puțin știute despre unul dintre oamenii în care are încredere. Deși prietenul său nu pare să adore lumina reflectoarelor, așa cum se întâmplă în cazul prezentatorului Tv, pe cei doi îi leagă o prietenie ce a început în copilărie. 

Dani Oțil, dezvăluiri despre prietenul său, Robert

Atunci când a fost invitatul lui Radu Țibulcă, lui Dani Oțil i s-au adresat întrebări legate de viața profesională, dar și personală. Printre subiectele abordate s-a numărat și relația de prietenie cu un bărbat pe nume Robert. Acesta este mai puțin celebru decât prezentatorul Tv.

Dani Oțil a povestit că și Răzvan Simion este prieten cu Robert, bărbatul având în jur de 42 de ani. Cei doi îl consideră ca fratele lor. De-a lungul copilăriei, cei trei au făcut o groază de năzbâtii împreună. Ba chiar prezentatorul Tv a rememorat experiențele din copilărie prin care au trecut împreună.

Ceea ce au observat internauții este faptul că prezentatorul Tv s-a emoționat destul de mult, atunci când a vorbit de prietenul său, un lucru destul de neașteptat, semn că prietenia lor a durat și la maturitate.

@radutibulca Dani Oțil despre prietenul Robert #vindeopoveste #podcast #fy #foryou #fyp #fyi #daniotil ♬ sunet original – Radu Țibulcă

„Puțini oameni știu că Răzvan și Dani nu au fost doar Răzvan și Dani. Răzvan și Dani au fost Răzvan, Dani și Robert. Robert este un tip de vârsta noastră, născut ca și noi în ’80, a fost ca fratele nostru, am copilărit împreună, am mâncat din aceeași farfurie, am dormit în același pat, am fumat aceleași țigări în spate la garaje (…)

Robert era un vorbitor nativ, în familia lui se cânta la chitară, se primeau invitați. Robert este tot ce nu am fost eu și Răzvan până la 18 ani”, a povestit Dani Oțil în cadrul podcastului moderat de Radu Țibulcă.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.