Relu Pănescu face parte din echipa ,,Războinicilor” și este cel mai vârstic participant al emisiunii ,,Survivor România”.

Relu Pănescu este determinat să dea tot ce are mai bun pe traseu

Bărbatul este de loc din Arad și este antreprenor. Concurentul este la a doua căsătorie cu o femeie pe nume Cerasela, cu care are o relație din 2016. Relu Pănescu și soția sa au împreună o fetiță pe nume Alessia Elena, după cum se poate observa din postările ,,Războinicului” pe Facebook. Relu Pănescu își dorește să facă față provocările din cadrul emisiunii ,,Survivor România”. De aceea a dorit să le transmită fanilor un mesaj. Bărbatul precizează în postarea de Facebook că are nevoie de tot sprijinul prietenilor și familiei sale.

Mesajul transmis de Relu Pănescu pentru prieteni și familie

„Dragilor, cu această ocazie, vreau să vă anunț oficial, că sunt unul dintre cei care fac parte din echipa Războinicilor, în cadrul reality show-ului Survivor România 2022.
Vreau să vă rog, dacă veți avea timpul necesar la dispoziție, să mă urmăriți la Pro TV, din data de 16.01.2022, totodată pe profilul de Facebook, Instagram, Tik Tok, pentru a vedea ceea ce se petrece acolo.

Împreună cu familiile voastre ( mama, tata, frate, soră, soț, soție, copii ), împreună cu toate neamurile voastre, împreună cu iubiții, iubitele voastre.
Împreună cu toți prietenii, amicii, cunoștințele, vecinii, colegii și colaboratorii voștri, să mă încurajați, să fiți alături de mine, să mă susțineți.

Când va fi cazul să mă votați, dar numai dacă merit. De asemenea, vă rog să distribuiți mesajul meu.
Vă mulțumesc din suflet pentru atenția acordată și pentru fidelitate. Vă pup și vă îmbrățișez cu drag”, a scris Relu Pănescu pe pagina sa de Facebook.

De la prima ediție, Relu Pănescu nu a scăpat de ironiile internauților. După difuzarea ediției de aseară, în mediul online au apărut tot felul de comentarii. Internauții spun că locul bărbatului nu este la ,,Survivor România”, mai ales pentru faptul că este cel mai în vârstă concurent din emisiune.