Ramona Crăciunescu face parte din echipa ,,Războnicilor" și este gata să tot ce are mai bun pentru a rămâne cât mai mult în competiție.

Ramona Crăciunescu este una dintre concurentele din echipa ,,Războinicilor” și este determinată să lupte împotriva ,,Faimoșilor”.

Ramona Crăciunescu a filmat o reclamă alături de Mihai Bobonete

Ramona Crăciunescu are 35 de ani și locuiește în București. Concurenta este într-o relație din 2019 cu un bărbat pe nume Răzvan. În videoclipul postat cu scurt timp înainte de începutul emisiunii, aceasta a fost prezentată ca fiind curier, însă pe profilul de Facebook scrie că este actor-cascador. Femeia a filmat un spot publicitar alături de Mihai Bobonete, Sorin Bontea și Mihai Rait. Ramona Crăciunescu se descrie ca o persoană care adoră adrenalina, îi plac sporturile de iarnă și motociclismul, dar și călătoriile.

„Sunt curier, duc mâncarea la timp. Caldă, nu rece. Am venit în această competiție pentru că îmi place adrenalina la maximum.

Iar viața m-a învățat să fiu o războinică și o supraviețuitoare. Mă consider că sunt deja o supraviețuitoare și am venit în acest concurs să arăt că pot și că sunt foarte puternică”, a spus Romana Crăciunescu, potrivit survivor.protv.ro.

Cine este Ramona Crăciunescu de la „Survivor România”. Legătura neștiută pe care a avut-o concurenta din echipa Războinicilor, cu Mihai Bobonete
Pro Tv

Bucuria a fost și mai mare pentru Ramona Crăciunescu atunci când a văzut că echipa din care face parte este cea câștigătoare. Primul traseu le-a dat mari bătăi de cap, iar ,,Războinicii” au dat dovadă de determinare și au reușit să câștige kitul de unelte.

Înainte de a porni în aventura vieții lor, Daniel Pavel, gazda emisiunii, a precizat că acest sezon va fi unul destul de greu și că vor exista provocări la tot pasul.

„Este trecut de ora 1, este soare, cald. Începe Survivor România, duduie pământul peste ocean. Suntem pregătiți. Fiecare bucățică de adrenalină este pregătită. Concurenții sunt foarte pregătiți.

Succesul Survivor România se bazează și pe faptul că oamenii vin extrem de hotărâți să își depășească propriile limite. Primul episod o să dea tonul.

Există ceva ce nu s-a mai văzut până acum, adică modul în care se transformă acești concurenți sub ochii celor de acasă”, a precizat Daniel Pavel, în spațiul public.

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.