Mihaela a fost căsătorită cu omul de afaceri Bogdan Rădulescu de care a divorțat repede. Vedeta s-a iubit cu mai mulți bărbați din showbizul românesc. Află care sunt aceștia.

Mihaela Rădulescu este una dintre vedetele din România cu un trecut foarte cunoscut de public datorită picanteriilor lui. Vedeta stabilită la Monaco, a fost căsătorită cu Bogdan Rădulescu în 1989 iar mariajul celor doi a ținut până în 1997. Fostul soț susține că a fost înșelat de vedetă.

Mihaela Rădulescu este o vedetă cunoscută și îndrăgită la noi în țară. Vedeta a păstrat numele fostului soț și după divorț. Nu mulți îi cunosc numele ei înainte de căsătorie, anume Mihaela Țiganu.

Cine este Bogdan Rădulescu

Bogdan Rădulescu este un om de afaceri foarte cunoscut. Deține o firmă de transport pentru VIP-uri. El este primul bărbat care a cucerit-o pe frumoasa brunetă încât să ajungă la starea civilă. În prima căsătorie a vedetei nu a fost totul roz, cum s-ar fi așteptat toată lumea. Fostul soț a declarat că aceasta l-a înșelat și ca ar fi prins-o cu un dansator în pat. Acest dansator ar fi fost coleg de trupă cu ea.

Social Media

Acest incident nu a pus capăt mariajului, Bogdan trecând peste infidelitatea soției și a mai acordat o șansă relației. Omul de afaceri a spus că cei doi nu se mai înțelegeau, deși au mai locuit împreună după nefericitul eveniment. După neînțelegerile din cuplu, în 1997 au divorțat.

Mihaela a avut mai multe căsnicii eșuate

În 1997, Mihaela Rădulescu se căsătorește cu Ștefan Bănica Jr., cântăreț și jurat la X Factor. Nici de această dată, mariajul nu rezistă și cei doi diverțează în 1999 printr-un scandal uriaș. Ultimul mariaj al vedetei a avut loc în anul 2004 cu Elan Schwarzenberg. În timpul căsătoriei se naște singurul copil al cuplului, un băiețel pe nume Ayan. Cei doi părinți divorțează în 2008.

Vedeta este cunoscută pentru relațiile pe care le-a mai avut cu bărbați cunoscuți din showbiz. Unul dintre acesta este chiar prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani”, anume Dani Oțil. Deși vedeta era cu 11 ani mai în vărstă decât Dani, nu a reprezentat o problemă pentru cuplu. S-au despărțit în 2014 după șase ani de relație.

În prezent, Mihaela Rădulescu este alături de Felix Baumgartner alături de care are o relație fericită.

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.