„Survivor” a atins cifre de audiență colosale, așa că aventura va merge mai departe.

„Survivor” este unul dintre formatele pe care cei de la PRO TV pariază cel mai mult. Emisiunea se bucură de un real succes în rândul publicului, iar asta i-a convins să continue cu încă un sezon. Sursele spun că emisiunea va fi difuzată la începutul anului, însă, momentan, nimic nu este bătut în cuie.

După „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, PRO TV este pregătit să scoată un nou as din mânecă. Mai exact, trustul pregătește un nou sezon din „Survivor”. Timp de aproape jumătate de an, emisiunea i-a ținut pe toți cu sufletul la gură, iar audiențele au vorbit de la sine. Tocmai de aceea, fanii vor avea parte de o continuare a aventurii, însă cu noi concurenți.

Mult timp s-a vorbit despre un sezon cu cei mai buni concurenți din toate timpurile. Momentan, se pare că și acest sezon va fi la fel ca celelalte, adica cu vedete și persoane obișnuite. Așa cum era de așteptat, misterul din jurul numelor se păstrează până în apropierea difuzării emisiunii. Totuși, unele nume au mai „scăpat” și, ca de fiecare dată, este vorba despre cele din tabăra „Faimoșii”.

Cine este primul nume confirmat de la „Survivor”. Mulți cred că are șanse să calce pe urmele lui Zanni
Youtube

„Survivor” turează motoarele din luna ianuarie

Primul nume care se vehiculează a face parte din formatul „Survivor” este Gheboasa. Pentru cei care nu știu cine este, ei bine, Gheboasă este unul dintre cei mai virali tineri de pe internet. Piesele lui au milioane de vizualizări, iar comunitatea lui de fani este una impresionantă. Gheboasa a intrat în ring de lupte împotriva lui Zanni, dar, din păcate, a luat bătaie.

Acum, dacă se va confirma că va pleca în Republica Dominicană la „Survivor”, se pare că acesta vrea să vină cu marele premiu acasă. Fanii deja s-au grăbit să-l asemene cu Zanni, atât la dorința de a câștiga, cât și la caracterul expansiv pe care îl are.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.