Cine este primul concurent care a fost eliminat de la „Survivor”. Primul meci de imunitate de la a fost câștigat de „Războinici”. La fel cum s-a întâmplat și ieri, ei s-au dovedit mult mai puternici. Drept urmare, echipa adversă au fost obligați să elimine un coechipier. 

Traseul pentru jocul de imunitate de la „Survivor”  nu a fost deloc simplu. Concurenții au de parcurs un tobogan cu apă, au înotat într-un bazin, apoi au trebuit să treacă peste un pod înalt. La final, au trebuit  să spargă, cu ajutorul unor săculeți plini cu nisip, 9 piese așezate sub forma unor turnuri.

Cine este primul concurent care a fost eliminat de la „Survivor” 2022 

La vot, scorul a fost foarte strâns și nominalizările s-au făcut atât din punct de vedere sportiv, cât și moral. Unii dintre concurenți au lăsat impresia că sunt egoiști, printre care și Cătălin Zmărăndescu.

În urma primei votări, Roxana Ciuhulescu a fost cea care a primit prima nominalizare din partea colegilor. Fosta vedetă de la „ProTV” este acum în pericol să plece acasă, după o singură ediție.

„Mă așteptam să fiu nominalizată că am probleme de sănătate, port orteze. Sunt considerată veriga slabă. Dar, dacă publicul va vrea o să rămân, voi rămâne în competiție”, a spus Roxana, după ce a văzut votul.

Cine este primul concurent care a fost eliminat de la „Survivor”. Trei „Faimoși” sunt în pericol să fie eliminați
Captură ProTV

Reacțiile celor doi concurenți care au imunitate

La rândul lor, Elena Chiriac și Emil Rengle i-au votat, diferit de grup, pe Xonia și pe fostul bodyguard al lui Gigi Becali, Catalin Zmarandescu.

„Cred că pot demostra că sunt sportivă și că pot. Vreau să îi mulțumesc echipei mele că a avut încredere în mine și sper ca cei de acasă să aibă încredere în mine”, a spus Xonia.

La rândul lui, Cătălin Zmarandescu a declarat că nu  se miră că a fost nominalizat. El a intrat în conflict cu mai mulți concurenți, printre care Roxana Ciuhulescu și Laura Giurcanu.

„L-ai înjurat pe TJ și nu a fost foarte frumos. Nu ne cunoaștem încă atât de bine și nu cred că este ok să înjuri om pe la spate. Avea nervi, dar acesta nu este un motiv să fii agresiv și să vorbești urât”, a declarat Laura Giurcanu, la ProTV. 

Care dintre cei trei concurenți de la „Survivor” va fi eliminat, vor afla în episodul de mâine, care va fi difuzat tot la ProTV.

Cine este primul concurent care a fost eliminat de la „Survivor”. Trei „Faimoși” sunt în pericol să fie eliminați
ProTV