Reclamă
Reclamă

Liviu Teodorescu este unul dintre cei mai iubiți și îndrăgiți artiști din țara noastră. Fostul concurent al emisiunii „Vocea României” se bucură de simpatia publicului larg. Acesta mulțumește fanilor săi, ori de câte ori are ocazia, pentru că l-au susținut în tot acest timp. A avut oportunitatea, astfel, să se bucure de o ascensiune în cariera sa muzicală. Totodată, fanii săi trăiesc, odată cu el, fiecare nouă creație muzicală.

Marius Moga, tutorele de suflet al lui Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu îl respectă enorm pe Marius Moga, deoarece este omul căruia îi datorează toate mulțumirile din lume. Marius Moga l-a ajutat să „urce” în top și să ajungă la inimile multor oameni. Piesele sale adună milioane de vizualizări pe platformele de difuzare, semn că are o voce de aur, iar mesajele pieselor sunt, de-a dreptul, emoționante și copleșitoare.

Fiind invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, Liviu Teodorescu s-a confensat și a recunoscut că una dintre persoanele care l-au ajutat să atingă nivelul actual atât de faimă, cât și de expunere a fost Marius Moga. Acesta din urmă a fost cel care a mizat pe calitățile și atuurile solistului. Ei bine, pe Marius Moga nu îl dezamăgește instinctul, deoarece Liviu Teodorescu nu și-a dezamăgit fanii cu creațiile sale muzicale ulterioare.

Cine este omul care l-a adus pe culmile succesului pe Liviu Teodorescu
Trăiește muzica

„Am avut un profesor de teatru, Virgil Constantin îl cheamă, îi sunt dator cu multe lucruri și conștientizări. Apoi Moga a fost primul om care mi-a întins o mână din punct de vedere muzical și care mi-a dat credit atunci când putea, la fel de bine, să n-o facă, nu era nicio pierdere pentru nimeni, că nu avea omul de unde să știe ce puteam eu să fac!”, a declarat Liviu Teodorescu în timpul podcastului lui Radu Țibulcă.

Reclamă

Liviu Teodorescu a muncit din greu să ajungă ceea ce este astăzi. A învățat să muncească singur în studio și să-și producă propria muzică. Chiar dacă a  fost un drum greu, acesta și-a dat seama de ceea ce înseamnă să fii cu adevărat un artist.

Reclamă
Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro