Cine este noul iubit al Cleopatrei Stratan? Amna a dat-o de gol

Cine este noul iubit al Cleopatrei Stratan? Despre faptul că frumoasa Cleopatra Stratan ar avea un iubit au apărut multe zvonuri. Vedeta nu confirmase nimic și nici nu s-a afișat cu iubitul ei. Cel despre care mulți au crezut că este cel de care Cleopatra s-ar fi îndrăgostit este cântărețul Edward Sanda; care în ultimul timp petrece tot mai mult timp în companie artistei.

Să fie oare așa? Se pare că ei încă nu și-au confirmat relația, pentru că probabil vor să-și trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, una dintre prietenele lor bune, Amna, i-a dat de gol. Vedeta s-a scăpat și a aruncat bomba pe internet. Fanii au fost în extaz, pentru că ei sunt de părere că între cei doi cântăreți există chimie.

Ce a declarat Amna?

Cleopatra a ajuns cunoscută în România pentru piesa ”Ghiță” cântată atunci când avea doar câțiva anișori. Dar de atunci a trecut mult timp, acum vedeta este o femeie în toată regula. Edwaed si Cleo au petrecut mult timp împreună, dar nimeni nu știe dacă este adevărat zvonul lansat de Amna. Acum că s-a aflat cine este noul iubit al Cleopatrei Stratan, fanii sunt mai fericiți ca niciodată. Doar că bucuria le-ar putea fi stricată, deoarece ei nu au confirmat nimic î încă.

”Trebuie să anunțăm cel mai fresh cuplu al momentului, Edi. O facem? Doamnelor și domnilor, în exclusivitate la mine pe story, Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează un nou cuplu, iar Amna le va fi nașă.”, a spus ea pe pagina sa de Instagram!

„Mesajul piesei, care mi-a plăcut de la prima audiție, e foarte clar și scurt: „Pupă-mă!”. Este vorba despre băieți timizi, care nu știu cum să cucerească o fată și apelează la lucrurile scumpe care ar putea-o impresiona și despre fetele care au nevoie de sentimente reale pentru a fi cucerite.”, spunea Cleopatra Stratan despre una dintre piesele pe care le-a lansat acum ceva timp.

Vaida

Vaida a umilit-o pe Emily! Acum s-a aflat! Ce s-a întâmplat după emisiune:

Fulgy

Fulgy nu e Fulgy?! Numele din buletin al fiului Vioricăi din Clejani: