Brad Pitt a ieșit din nou de pe piață. Actorul – care în prezent divorțează de fosta soție Angelina Jolie – se pare că a început o dragoste cu vecina sa, cântăreața Lykke Li.

Este raportat că Brad, în vârstă de 58 de ani, și starul pop suedez, în vârstă de 35 de ani, s-au apropiat anul trecut. Datorită faptului că locuiesc la doar câteva minute unul de celălalt într-o zonă bogată din L.A.

Propria Gossip Girl de pe Instagram, Deux Moi raportează de ceva vreme zvonuri despre o poveste de dragoste între cele două vedete.

1.Sunt sau nu împreună

Cine este noua cucerire a lui Brad Pitt. Pont: Artistă celebră, cu 23 de ani mai tânără
Instagram

Săptămâna trecută, infamul cont de rețea de socializare a raportat o informare. O sursă anonimă spună că Brad și „acea cântăreață suedeză” au fost văzuți împreună la Hollywood.

Acum, un insider a confirmat că „ acea cântăreață suedeză” în cauză era de fapt Lykke.

Născută în Ystad, Skåne, senzația suedeză este cel mai bine cunoscută pentru hiturile ei indie pop. Dar adesea își împrumută talentele pentru a filma coloane sonore. Chiar și o dată când a scris melodia Possibility pentru The Twilight Saga: New Moon.

Lykke are deja un fiu. Pe Dion, în vârstă de cinci ani, cu muzicianul Jeff Bhasker. Artista a anunțat nașterea primului ei copil prin intermediul rețelelor de socializare pe 12 februarie 2016.

2.Actorul a trecut peste divorț

Zvonurile de dragoste a lui Brad cu Lykke pot să fie adevărate. Nu este prima dată când starul din Ocean’s Eleven este legat de cineva după despărțirea sa dramatică de Angelina în 2016.

The Mirror a contactat reprezentanții lui Brad Pitt pentru comentarii.

Actorul din Once Upon a Time in Hollywood locuiește de ceva timp în Los Feliz. Deținând  o casă de 8 milioane de dolari într-o comunitate închisă. Nu departe de fosta Angelina și de cei șase copii ai lor. Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani. Shiloh, 15 ani și Vivienne și Knox, 12 ani.

Veteranul de la Hollywood a fost legat anterior de modelul german Nicole Poturalski, 29 de ani.

S-a raportat că Brad a “dat peste” model la o petrecere la Berlin în 2019. După o premieră pentru filmul lui Quentin Tarantino Once Upon a Time in Hollywood.

S-a spus că cei doi s-au întâlnit timp de aproximativ un an înainte de a se separa.

Când Angelina a cerut divorțul de Brad în septembrie 2016 – punând capăt relației lor de 12 ani și doi ani de căsnicie. S-a speculat pe scară largă că problemele actorului cu consumul de alcool au jucat un rol în ruperea parteneriatului lor.