Producătorii emisiunii au trebuit să găsească soluții pentru problemele apărute.

O nouă vedetă va veni la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” de pe Kanal D. Emisiunea fenomen a ajuns la sezonul 7 și se bucură de un mare succes. În acest sezon au fost cooptate doar vedete care se întrec în acest show stilistic.

Câteva dintre celebritățile care au început sezonul 7, și-au dorit să plece pe parcurs, sub diverse pretexte. Prima care a părăsit emisiunea a fost Otniela Sandu, urmată de Ioana Filimon. Amândouă au spus că sunt bolnave și nu vor mai putea participa la filmări. În schimb, Sensy și Carmen Negoiță au cerut fanilor să nu le mai voteze pentru a putea să plece din emisiune.

Ultima vedetă care a părăsit show-ul de stil a fost Mădălina Pamfile care a spus că a fost infectată cu COVID-19. Mădălina nu mai putea participa la filmări, iar în timpul galei săptămânale, Ilinca Vandici a anunțat descalificarea acesteia. Imediat după ce s-a vorbit despre eliminarea ei din emisiune, Mădălina a anunțat lansarea unui business. Este vorba despre un salon de frumusețe de care s-ar ocupa modelul.

De cine va fi înlocuită Madalina Pamfile

Cântăreața AMNA va lua locul Mădălinei Pamfile în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities.” AMNA este obișnuită cu show-uri de acest fel, ea participând în trecut și la Survivor România, în echipa Faimoșilor. Deși a ieșit repede din competiție din cauza unor probleme de sănătate, telespectatorii o cunosc și știu că este capabilă de multe.

Social media

Vedeta are 37 de ani, a trecut printr-un divorț dureros și speră să își revină cât mai rapid. Este o cântăreață talentată, a scos multe melodii, iar majoritatea au devenit hit-uri cunoscute de toată lumea. Televiziunile preferă să lucreze cu ea fiind o persoană sociabilă cu care se înteleg ușor, fără pretenții de divă.

AMNA este bucuroasă că va fi concurentă în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”, tinând cont de situația pandemică, unde veniturile acesteia au scăzut. Colegele din emisiune au rămas mute de uimire când au aflat cine o va înlocui pe Mădălina Pamfile fiindcă nimeni nu se aștepta la așa apariție.