Neslihan Atagül este una dintre cele mai iubite și cunoscute actrițe din serialele turcești. Ea se află în topul celor mai bune actrițe din Turcia. Odată cu rolul Nihan din îndrăgitul serial „Dragoste Infinită”, Neslihan a devenit un fenomen pentru telespectatori. Ea este extrem de apreciată în Turcia, dar și în afara țării.

Actrița joacă acum rolul lui Nare în serialul „Fiica ambasadorului”.  Artista a primit de curând premiul pentru cea mai bună actriță la cea de-a cincea ediție a „Premiilor DIAFA”, care a avut loc în Dubai, anul trecut, la finalul lunii noiembrie.

Neslihan are un succes profesional incredibil și este extrem de iubită

Neslihan Atagül are 29 de ani și a fost celebrată de „Distinctive International Arab Festivals Awards”. Eveniment prin care sunt onorate personalități internaționale pentru gustul de scenă și talentul deosebit. Soțul actriței este Kadir Doğulu și este extrem de mândru de evoluția și realizările însemnate ale soției sale. Recent, acesta a publicat câteva fotografii și mesaje emoționante, în mediul online prin care și-a exprimat fericirea și mândria față de succesul celebrei Neslihan.

„Mi-aș dori ca toată lumea să te vadă ca mine, să-ți vada inima frumoasă, conștiința ta liberă, speranțele pentru viitor (…). Felicitări, dragostea mea frumoasă și talentată!”  a scris soțul actriței pe rețelele de socializare.

 Cine este Neslihan Atagül, una dintre cele mai premiate actrițe ale Turciei. „Acum joacă rolul lui Nare in Fiica Ambasadorului”
social media

Care a fost reacția actriței la momentul decernării premiilor

Neslihan Atagül a ținut și ea să-i arate recunoștință soțului ei, Kadir Doğulu, dar și familiei atunci când a rostit discursul susținut în cadrul evenimentului de acordare a premiilor.

„Multumesc familiei mele dragi și soțului meu iubit pentru sprijinul permanent!” , a spus copleșită de emoții Neslihan, ținând trofeul în mâini.

Neslihan și Kadir sunt căsătoriți din 2016. Aceștia ce s-au îndrăgostit unul de celălalt când filmau serialul „Un destin la răscruce”, difuzat la Kanal D, la fel ca toate celelalte seriale turcești pe care publicul le urmărește cu sufletul la gură.