Meghan Markle, ducesa de Sussex a născut un băiețel în luna mai a acestui an și a devenit o mămică extrem de fericită. Acesta se numește Archie Harrisson, iar la încreștinarea lui s-a decis să nu se facă cunoscute anumite detalii.

Nu se știe nici cine sunt nașii bebelușului regal, chiar dacă presa susține că Serena Williams este cea care a botezat copilul lui Meghan Markle. Ducesa de Sussex a dezvăluit fără să își dea seama acest secret, când a luat parte la un eveniment monden.

Ea a participat de curând la lansarea colecţiei Smart Set, o colectie de haine cu scop caritabil, ce aparţine fundaţiei Smart Works, pe care o detine însăsi ducesa. Meghan a participat la acest eveniment împreună cu Isabel May, nașa lui Archie. Aceasta este și fosta directoare de comunicare de la Burberry și o prietenă foarte bună cu Meghan.

Isabel May s-a născut în America, dar acum locuiește în Marea Britanie și ea a fost sprijinul de bază a lui Meghan când aceasta s-a mutat în Londra. Cele două au o relație frumoasă de prietenie și se susțin reciproc în orice situație.

Ducele și ducesa sunt mândri să aibă aproape așa persoane cu suflet mare și vor fi intotdeauna  alături de cel mic .