Reclamă

Maria Stănciuc este concurentă a sezonului opt la „MasterChef.” Aceasta a intrat în competiție pentru a-și demonstra abilitățile din bucătărie, după ce a fost concediată dintr-un restaurant. Ea are planuri mari după încheierea emisiunii.

Maria Stănciuc este 27 de ani și iubește ceea ce face în bucătărie. Aceasta se mândrește cu un desert fantastic, inspirat după o rețetă de-a mamei sale. Tatăl ei i-a fost model în bucătărie și se bucură nespus pentru ceea ce a moștenit de la el. În urmă cu ceva timp, concurenta a fost concediată dintr-un restaurant pe motiv că nu are talent, dar a avenit în competiție să demonstreze ce poate.

A avut nevoie de multă susținere pentru a se înscrie la „MasterChef” deoarece voia să renunțe de tot la acest domeniu. S-a luptat cu o fobie socială și consideră că emisiunea a ajutat-o să-și testeze abilitățile în bucătărie și să treacă peste momentele de anxietate din fața camerelor.

„Cred că a fost un efort colectiv din partea prietenilor și colegilor de birou în a mă convinge că merită să îmi mai dau o șansă în bucătărie, chiar dacă asta înseamnă că va trebui să mă lupt cu o fobie socială. Oare ce vor spune oamenii despre mine? Dacă mă fac de râs? Dacă nu o să îmi iasă așa cum mi-am imaginat? Și, cumva, emisiunea aceasta m-a ajutat să depășesc momentele de anxietate, dar să îmi și testez abilitățile în bucătărie. Dar, în același timp, am luat-o și ca pe un mod prin care să le arăt oamenilor că există și alte perspective în bucătărie și că, de ce nu, gastronomia are o latură artistică, ușor poetică. ”, a spus Maria Stănciuc pentru Ego.ro.

Sursa foto: Social media

Ce își dorește să facă Maria Stănciuc după încheierea competiției

După încheierea emisiunii, concurenta are planuri mari. Va pleca cu un bagaj uriaș de cunoștințe în gastronomie după ce i-a avut în față pe cei trei chefi care i-au dat indicații. Și-ar dori să aibă un mentor pentru a acumula și mai multe și a fi susținută. Totodată, un vis măreț al său este să-și deschidă un restaurant și să devină rival cu patronul care a concediat-o.

„Nu o să devin food blogger, fiindcă nu este de mine, asta sigur. Apreciez ce fac alții, dar pentru mine nu funcționează. Desigur, când am timp îmi place să expun, în stilul propriu, viziunea mea asupra bucătăriei, atât prin preparat, cât și prin fotografie. Pe mine mă lași în bucătărie și gătesc. E o activitate intimă pentru mine și vreau să împărtășesc doar pe viu și prin grai cu oamenii ceea ce rezultă din mintea, sufletul și mâinile mele. Dar vreau să continui să învăț, poate o școală în domeniu. Dar cel mai mult mi-aș dori un mentor și un loc în care să învăț prin a experimenta. Visez la un loc micuț, doar al meu, în care oamenii să vină pentru mâncare și povești. Să plece mai fericiți de acolo.”, a mai adăugat aceasta.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro