Îndrăgitul show "Românii au talent " și-a desemnat câștigătorul. Cine este de fapt norocosul concurent care a plecat acasă cu premiul de 120.000 de euro.

Final neașteptat la „Romanii au talent „. Au fost momente extrem de emoționante vineri seara, la îndrăgitul show TV. Cunoscutul concurs și-a desemnat câștigătorul acestui sezon. Pro Tv a fost printre liderii de audiență în momentul premierii. Cine este de fapt marele câștigător de la Românii au talent.

Final neașteptat la „Românii au talent”. Cine este marele câștigător

Câștigătorul finalei „Românii au talent”, ediția cu numărul 10, este Radu Palaniță. Acesta este de meserie mecanic auto. Acum, Radu a plecat acasă cu premiul cel mare de 120.000 de euro.

„Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a mulțumi tuturor. Pentru faptul că eu am oferit oamenilor multă emoție, aceștia nu au întârziat să-mi întoarcă serviciul, copleșindu-mă cu mesaje de susținere, admirație și încurajare. Un schimb de emoții. Le doresc tot binele din lume, să aibă încredere în mine în continuare și promit că am să fiu acolo să-i alin, să-i bucur și să-i încânt de fiecare dată, cât va fi posibil”, a spus Radu.

Ce va face Radu Palaniță cu banii

Câștigătorul acestui sezon are un suflet enorm. Cu cei 120.000 de euro, Radu a declarat că își va face o casă, își va ajuta familia și prietenii și va ajuta o familie nevoiașă. El a spus că întotdeauna a ajutat oamenii, pentru că este om.

Clasament Finală „Românii au Talent”

Locul 1: Radu Palaniță
Locul 2: Siena Vușcan (20.000 de euro)
Locul 3: Mihai Țigaret (10.000 de euro)
Locul 4: Erno Varga
Locul 5: Theodor Marcu
Locul 6: Sara Ardeleanu
Locul 7: Aura Marcu
Locul 8: Duo Maintenant
Locul 9: Daria Călugăru
Locul 10: Gennady Tkachenko

Premieră la „Românii au talent”

Este pentru prima dată când PRO Tv a organizat emisiunea într-un alt format. Totul s-a întâmplat din cauza epidemiei de coronavirus. Pandemia a obligat la respectarea distanțării sociale și a măsurilor de securitate sanitară. Astfel, marea finală a fost în online.

Concurenții nu au evoluat pe scena consacrată a emisiunii și arhicunoscută de toți românii, ci prin ”skype”.

 

Distribuie