Emi de la Noaptea Târziu este foarte „zgârcit” în postări atunci când vine vorba despre iubita lui. Cei doi au decis să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Spre deosebire de colegul lui, Cuza, Emanuel consideră că intimitatea este esențială în durabilitatea unui cuplu. Deși nu este împreună de foarte mult timp cu iubita lui, Emi a decis să facă pasul cel mare și a cerut-o de soție chiar în „Asia Express”.

Iubita lui Emi este medic de profesie

Emi a plecat din Târgu-Jiu cu planuri mari. Deși a absolvit două facultăți și un master, marea lui pasiune a fost muzica. Aceasta și-a văzut visul devenind realitate cu ajutorul prietenului său, Cuza. Cei doi fac parte din „Noaptea Târziu”, proiectul care i-a făcut celebri și le-a adus milioane de vizualizări. Profesional, celor doi le merge foarte bine și se pare că nici personal nu o duc rău. Cuza are o relație pe care preferă să o țină departe de ochii curioșilor, mai ales după cea precendentă cu Ramona. Emi urmează și el exemplul bunului său prieten și nici el nu se afișează prea des cu aleasa inimii lui.

Cine este Mădălina, femeia care i-a furat inima lui Emi de la Noaptea Târziu? Cei doi nu își expun prea des relația
Instagram

În penultima etapă din „Asia Express”, Emi a vorbit pentru prima dată despre iubita lui și despre cum s-au cunoscut. Tot în premieră, acesta a fost de acord ca fanii de acasă să vadă cum arată partenera sa. Mădălina este o tânără frumoasă care a ales calea medicinei și care nu vrea să stea în fața reflectoarelor. Aceasta a fost alături de Emi și l-a susținut în cele mai grele momente. Cei doi au dat semne de ceva timp că relația lor este din ce în ce mai serioasă, dar artistul a fost cel care a confirmat asta. Emi și-a cerut iubita de soție la „Asia Express” și, cu siguranță, a luat-o prin surprindere pe Mădălina.