Lorelei Bratu este una dintre concurentele de la Asia Express, sezonul 4. Vedeta a plecat în aventura vieții sale alături de Zarug, alături de care formează o echipă foarte bună. Ea are doar 32 de ani și a devenit cunoscută pe social media, după ce a început să le învețe pe femeile care o urmăreau cum să se accepte și să se aprecieze, deși nu au un trup perfect.

Concurenta nu a fost mereu mulțumită de ea

Concurenta de la Asia Express le încurajează mereu pe urmăritoarele sale să se iubească fix așa cum sunt, chiar dacă nu arată perfect. La un moment dat, nici ea nu era mulțumită de felul în care arăta și a încercat toate metodele care i-au trecut prin cap, pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Credea că odată ce va ajunge la greutatea dorită, toate problemele sale vor dispărea ca prin magien și că va fi cea mai fericită femeie din lume. Într-o zi, și-a dat seama că are un corp diferit și că nu va arăta niciodată la fel de bine ca fetele din reviste. S-a oprit din slăbit și a început să trăiască.

„Au fost ani de zile în care m-am chinuit să slăbesc, am ținut toate dietele de pe lumea asta și am fost la zeci de nutriționiști și săli de sport. Cred că aș putea scrie jurnale motivaționale și cărți de nutriție. Eram convinsă că în momentul în care voi fi slabă, toate problemele mele vor dispărea că prin magie și că voi fi cea mai fericită femeie de pe lumea asta. Până într-o zi în care m-am oprit din vâltoarea asta, mi-am dat seamă că am un corp diferit, că nu voi arăta niciodată ca fetele din reviste și că asta nu mă face cu nimic mai prejos. Am încetat să mai aștept să slăbesc pentru a face toate lucrurile pe care mi le doream. M-am simțit liberă și am început să trăiesc. Poți să fii grasă și fericită, să știi!”, a declarat Lorelei Bratu