Johny Romano face ragavii pe YouTube cu melodia „Na janau” care a ajuns pe primele locuri din topurile muzicale.
Melodia a fost în colaborare cu artistul Connect-R care l-a luat pe Johny sub aripa lui protectoare. Acesta este mândru de tânărul venit din Ferentari pentru talentul și vocea sa.
Johny profită la maxim de șansa pe care i-a oferit-o Connect-R de a ajunge un nume cunoscut în industria muzaicală. Tânărul vorbește limba engleză la perfecție, iar o perioadă o lucrat în domeniul IT. A reușit să își depășească condiția și să se autoeduce.
Connect-R recunoaște că prima dată când l-a auzit pe Johny, printr-un videoclip, nu a fost impresionat, însă, când a ajuns la studio, a rămas fără cuvinte.

„Păi practic mi-a trimis un filmuleț pe Instagram, nu m-a convins foarte tare, dar apoi a venit și a insistat. A venit cu cineva la studio și când l-am auzit în engleză am amuțit. M-a impresionat povestea lui. Vine din Ferentari, unde șansele de a reuși sunt aproape zero, cu toate astea, fiind într-o zonă periculoasă, cu droguri și altele, el nu s-a atins de treaba asta, e un tip care a lucrat în IT, are o engleză impecabilă, cu un timbru impecabil. Noi ne-am asumat piesa asta cu totul, cu tot cu dezacordul de pe refren. El mi-a zis să fie autentic, să știe oamenii că de acolo vine. Avem vreo 4-5 piese gata, lucrul cu el e extraordinar de simplu, fac instrumentale. Efectiv deodată începe să cânte. El dă pe loc versurile”, a spus Connect-R despre Johny Romano.

Social Media

Johny a lucrat din timpul liceului

Johny, în vârstă de 24 de ani, a mărturisit că titlul primei melodiei se traduce „Nu știu” în limba română. Acesta lucrează încă din timpul liceului în diferite domenii și a învățat foarte bine la școală.

„Am 24 de ani. Johny mi se zice acasă de când eram mic. Cânt de mic, nu aveam neaparat planul 2, ci ceva prin care să mă susțin financiar, să ajung unde trebuie. Înăuntrul meu îmi place rapul acesta și apoi blues, jazz. La școală eram cuminte și bun. Mai dormeam la ore, munceam din clasa a 9a. Mă lăsau profesorii să dorm că știau că munceam. Limba engleză si româna erau preferatele mele. «Nu știu» înseamnă Na janau”, a spus artistul în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani.”